Благодаря. 12 години работя монтажник в фирма за климматици 100v и не го знаех.
Друг въпрос,как се самопочистват филтрите на RAS 281 BRS?
Благодаря. 12 години работя монтажник в фирма за климматици 100v и не го знаех.
Друг въпрос,как се самопочистват филтрите на RAS 281 BRS?
Благодаря.От 12 години работя това и не го знаех.
- - - - - - - - - -
Повтарям се.
Добре де,кога го прави?
Когато го настроите и когато го стартирате от управлението. Може ли да попитам за името на фирмата?
Автоматично ли го прави,когато си поиска или?
- - - - - - - - - -
"Уникалната", "великата" фирма "Драмакс".
Напуснах преди 6мес. Сега съм във ВиМакс. Малко са ми странни и еднакви новите климатици.Все едно са се паднали от "Зрънчо"...
С еднократно натискане на стоп бутона трябва да светне индикация и да започне самопочистване, което освен почистване на филтрите включва и други операции. Трябва обаче климатикът да е работил поне 10 минути. Може да се включи и ръчно с комбинация от два бутона. Сигурен ли сте, че имате оригиналното ДУ. Нямате ли инструкция за експлоатация?
Този пост е редактиран от SPSt; 24-01-17 в 22:52.
А аз се чудя защо трябва да го натискам 2 пъти за да спре...
Като натосна веднъж off,капака леко се прибира и зелената светлина става синя.
Панела и клапите трябва да се затворят и да се отворят леко, след края на почистването на филтрите. При моя PDR при почистване светва оранжев диод.
Не знам дали е оригиналното ДУ.
Пробвам да го кача тук ,но не се получава. А Вие знаете ли какво е то?
Почти съм сигурен, че това дистанционно не е за Вашият модел.
Сега пробвам дали ще стане.
Оранжев.
Видяхте ли го?
Може би не е,да.
Значи сте видели и климатика на другата снимка. Тези сините неща?
Плазма?
Не зная кой е номерът за Вашия климатик, но гледам инструкцията му за експлоатация и виждам разлики в значението на бутоните. Под бутоните за таймери пише един номер. Трябва да намерите за Вашият модел кой е номера и да го сравните с Вашето ДУ.
- - - - - - - - - -
Да това е касетата на плазмата.
Не точно. Не, за сега.
- - - - - - - - - -
За всичките ми останали машини съм намерил оригиналното ДУ.
За BARS не можах.Това беше единственото което горе долу го управлява. А то мисля е от UDR.
Между другото гова е единствения BRS който съм виждал. А съм видял много контейнери. Даже Емил (ако го познавате) от Пловдив, не можа да ми каже нищо за него.