A има ли инфо колко отдава към -7-10? И друго да те питам Алекси - филтрите му по-фини ли са от европейските модели? Защото при моя японец филтрите са много фини. Сравнени с европейските модели...
A има ли инфо колко отдава към -7-10? И друго да те питам Алекси - филтрите му по-фини ли са от европейските модели? Защото при моя японец филтрите са много фини. Сравнени с европейските модели...
филтрите са много фина мрежичка ,отделните кутийки едва се забелязват с просто око ( такива филтри съм виждал само в един европейски модел - Уруру Сарара .. но са масови при машините на 100 волта ,и Саньото ми е с такива а е базов модел от 2008г ) .. колко отдава няма данни .. почти за никой климатик на 100 волта няма
За подобни суми се търгуват 9LT и 12LT... за европейския пазар, но поне има такива данни. Инъче предполагам и японците няма да са зле при ниските температури
мда ама КОП е 1 надолу и минимума е едни 300 вата ..
Хич не са зле, моя дъртак отдава максимално 4,95 кв при -15.
Копа е надолу, но той не топли Инъче за минимума си е така. Гледах че 12LT е с по-тежко външно и консумацията е доста повече на MAX
КОП-а не топли ама спестява парички .. средната консумация на W ми падна на 138 вата като се позатопли времето .. инак 12LT е сериозна машина да ,но за тия пари бих взел W40 който го отнася като малка гара .. ти сам можеш да направиш сравнение между 2те си машини като разход и начин на работа .. да не говорим , японската ти седмица е по силна от европейската 12ка
Може ли някой да ми обясни,Осаката ми от 1997 година е с външно 47 кг,вътрешно 8 кг,фреон 1150 грама,модела е KFR-34GW/JNV.Този го взех скоро,но не се е доказал National CS-258EXB външното е 26 кг,вътрешно 10 кг,фреон 810 гр,означава ли при по ниски температури няма да се справя.
Ако е оразмерен правилно спрямо помещението, ще се справя. Това което си дал, няма нищо общо от тези от картинката...(по отношение на сигнатура). Иначе, базов модел.
старите клими на фреон 22 си бяха с по големи и тежки тела ( технологична особеност ) .. щом осаката се е справяла и тоя ще се справя няма страшно .. стига да е запазен че е 2ра употреба ..
Имам още едно питане за тези минимуми на ел.консумация.Под 400 вата грубо не съм го виждал по малко,а като чета някой дори им падали на 50 вата.Какви условия са нужни за да се постигне по малка консумация,в този момент е на On,Off при външна 4 градуса и зададени 22 градуса. Google Преводач
"условията" които са нужни е машината да е изработена с цел икономия и комфорт .. Осака не се вписва в тия условия ,но и доста по скъпи машини също
Нищо конкретно по въпроса,а се купуват и за иконимията днешно време,не само за комфорта.Благодаря, а и не съм писал за Осаката,дал съм препратка за климата.
дал си линк към базов модел на Панасоник .. не разбрах какво точно питаш .. машината трябва да е изработена така че да постига ниски минимуми .. това са "условията"