така е.Аз винаги съм се стремял да бъда обективен,както и сега.При мен проблема е само това ,дано да няма друго.Иначе като работа и комфорт е много добре.
така е.Аз винаги съм се стремял да бъда обективен,както и сега.При мен проблема е само това ,дано да няма друго.Иначе като работа и комфорт е много добре.
@popov: На колко градуса го държиш тоя климатик, че не може да стопли 18м2? При мен на 23С вечер надвишава градусите и то доста, като го държа на 21С като че ли на моменти се успива много и не ги достига. Снощи по едно време ми стана жега, беше на 23С, гледам термометъра 24.8С, а климатика си духа топло, намалих го на 22С, спря за момент и почна хладната струя. Така че, не е много перфектен алгоритъма, но при мен е в обратна посока - надвишава.
При мен проблема е не че неможе да стопли 18кв,а че е винаги с 2гр.надолу.Например за да е 22гр.трябва да е настроен поне на 24.Оставил съм го на 2степен ,така е най-комфортно и добре.Като чета че със 10тка топлят 21кв.настроен на 22-23гр.направо не ми се вярва .Сигурно имат по 5см.вата на стените и тавана.
не е сигурно, ами е сигурно. аз съм с 15-20 над плочата. и си мисля за 10 отвътре...
+ това комфорта на 2-ра степен е другото сигурно нещо - пускай го да си духа наволя докато те няма.
И при мен ситуацията е същата - 20 кв. м. митсубиши ge35 - а сега в мъглата направо умрЯ
продавам тошиба ,купувам печка с дърва
Този пост е редактиран от Giggio; 23-12-13 в 21:32.
Тези,които се оплакват от поддържане на Т с 2градуса под зададената,да не са ви монтирани вътр.тела на късата стена.Ако е така и не духат по дължина,е напълно нормално в другият край на стаята да е по-ниска Т.
аз бас държа ,че горе при климатика е колкото са зададени .. говоря за класните машини от които има оплаквания ..
Стига де, не ти ли пука? Как издържаш?
Абе като чета мненията май доста хора сме изтеглили късите клечки с "марковите клими" :-D