така е.Аз винаги съм се стремял да бъда обективен,както и сега.При мен проблема е само това ,дано да няма друго.Иначе като работа и комфорт е много добре.
така е.Аз винаги съм се стремял да бъда обективен,както и сега.При мен проблема е само това ,дано да няма друго.Иначе като работа и комфорт е много добре.
@popov: На колко градуса го държиш тоя климатик, че не може да стопли 18м2? При мен на 23С вечер надвишава градусите и то доста, като го държа на 21С като че ли на моменти се успива много и не ги достига. Снощи по едно време ми стана жега, беше на 23С, гледам термометъра 24.8С, а климатика си духа топло, намалих го на 22С, спря за момент и почна хладната струя. Така че, не е много перфектен алгоритъма, но при мен е в обратна посока - надвишава.
При мен проблема е не че неможе да стопли 18кв,а че е винаги с 2гр.надолу.Например за да е 22гр.трябва да е настроен поне на 24.Оставил съм го на 2степен ,така е най-комфортно и добре.Като чета че със 10тка топлят 21кв.настроен на 22-23гр.направо не ми се вярва .Сигурно имат по 5см.вата на стените и тавана.
не е сигурно, ами е сигурно. аз съм с 15-20 над плочата. и си мисля за 10 отвътре...
+ това комфорта на 2-ра степен е другото сигурно нещо - пускай го да си духа наволя докато те няма.
И при мен ситуацията е същата - 20 кв. м. митсубиши ge35 - а сега в мъглата направо умрЯ
продавам тошиба ,купувам печка с дърва![]()
Този пост е редактиран от Giggio; 23-12-13 в 21:32.
Тези,които се оплакват от поддържане на Т с 2градуса под зададената,да не са ви монтирани вътр.тела на късата стена.Ако е така и не духат по дължина,е напълно нормално в другият край на стаята да е по-ниска Т.
аз бас държа ,че горе при климатика е колкото са зададени .. говоря за класните машини от които има оплаквания ..
Стига де, не ти ли пука? Как издържаш?![]()
![]()
Абе като чета мненията май доста хора сме изтеглили късите клечки с "марковите клими" :-D