Даже и без дистанционно, пак си струва да се купи. В продавалник има дистанционни по 25 лева.
Даже и без дистанционно, пак си струва да се купи. В продавалник има дистанционни по 25 лева.
Бройката, която взех си е в кашони, с пълен комплект. Само не ми стана ясно, защо в друга тема се пише за проблем с предната "клапа" на вътрешното тяло? И някой беше написал, че монтажниците са поискали нож за да помогнат за отварянето на клапата... т.е. какво трябва да се случи при първото пускане? Трябва ли да се отвори или само при определени обстоятелства? Предполагам не става въпрос за клапата отдолу, от която духа, а за тази отпред (предният панел се отваря от горната страна).
Винаги се отваря по един и същ начин още при пускането
Монтирано - работещо.
Точно така се случва с клапата отпред. Отваря се, а при изключване се затваря. Довечера предстои почистване на стаята. Имам няколко въпроса. никъде из упътването не открих как да настроя часовника за 24 часов формат, а това с 12 е отврат... Освен това имам и следният въпрос: от къде се купуват тези малките черни филтри и на колко време трябва да се сменят?