за нещо,което ще ползваш поне 10 години-НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ
NA
NA
за нещо,което ще ползваш поне 10 години-НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ
моя е сложен вече в детската и в момента се тества - 225NDR : 1/2-ката каза че е 2 в 1 хем е достатъчно тих и топлещ, хем е дискотека и нощна лампа и залагалка с тия различни цветове в които свети.
В идентична квадратура - 12 кв. ползвам мицубиши хеви SRK-SRC 20 ZJX-S, т.е 7-ца. Поставен е преди две години и половина, с него си отгледах сина. Конвекторът ще ти избие зъбите, но всеки сам си решава и т.н.
последно коя цена ? щото единия е 1800 лв за тия пари има каквото си искаш буквално и почти всичко се развърта до повече от мизерните 4.3 кВ .. другия по ниския модел по си заслужава поне е по евтин и почти еднакъв като хардуер .. а защо трябва да са на 220 волта ? смешно ограничение
говорех за твоите предложения на MHI .. май не можеш да следиш собствените си постове дори ..
мдобре няма .. мхи е най доброто за парите си .. аиде спи спокойно
Alexi , тука работата стана " От Искъро по дълбоко нема и от Витоша по високо нема ...." . Аз ша кажа така :"Блажени са верующите . Амин "
Този пост е редактиран от mirandi; 15-01-14 в 23:27.
Заначи... ако реша да отглеждам човешко бебе в домашни условия, приоритетите ми ще бъдат: нисък минимум, гъвкав компресор и качество на въздуха /поленов филтър, плазма, УВ/. Изобщо не бих си правил тънки сметки, кога ще ми се изплати инвестицията в сравнвние с печка духалка и вентилатор за охлаждане.
Когато става дума за бебе - просто ще забравя да сложа климатик в тази стая.Цената на тока , едва ли ще ми бъде проблем за сметка на сума ти болести , проблеми и др.
Познат който има възможност да си купи климатик от висок клас си купи ..........акумулираща печка, а детето му като стана на 6г тогава си купи хубав климатик.
"Здравейте, искам да ви помоля да се отнесете сериозно към въпроса и да имате в предивд, че не съм особено грамотен относно климатичната техника."
Явно малко хора тук са го прочели това!
Към автора на темата: Консултирай се с представител на фирма за продажба и монтаж на климатици, спазвайки препоръките на Касап. Хвърли едно око и на кредит енергийна ефективност.