Спряхме се на препоръката на mirandi в първата страница на поста, по първичен поглед.. струва ми се по удачен за момента от други марки с подобни параметри.
Инверторен климатик Fujitsu ASYG09LUCA/AOYG09LUCB
Предстои още четене и търсене
NA
NA
Спряхме се на препоръката на mirandi в първата страница на поста, по първичен поглед.. струва ми се по удачен за момента от други марки с подобни параметри.
Инверторен климатик Fujitsu ASYG09LUCA/AOYG09LUCB
Предстои още четене и търсене
Щом толкова се напъваш за климатик,огледай за подов такъв.
И пак казвам: климатик и бебе са две изключващи се неща.
Напълно сериозно говоря. Това че не разбираш сериозността на казуса е друг въпрос.
Както казват старите хора - децата и отговорността са си твои. Аз моите на климатик не съм ги гледал, но определено мога да кажа че си късметлия или че жена ти е била повече от внимателна. Просто и идея си нямаш какво е можело да стане.
значи много от колегите са немарливи родители......................айде стига глупости.
Ние изгледахме два броя бебоци на климатици, като общия брой на заболяванията им и тяхната тежест бяха далеч под средната величина за страната. В пост #31 е написано какво трябва да може изделието, липсва единствено съвет за необходимостта от топлоизолация на помещенията. Относителната и тежест, в сравнение с важността на останалите неща, свързани с отоплението, нараства с растежа на детето. Почне ли да се придвижва само и да играе, разболява го големия градиент на температурата в помещенията. Той зависи от топлоизолацията на жилището и правилно проектираната му климатизация (отопление).
Ясно момчета, схващам ви логиката. А какво означава "а още по добре е машина на 100 волта"?
По правилно би било да се каже - " за японския пазар". Примерно, като за него едно FUJITSU AS-W40B2, гледам, че го дават за китайче....
ми ела го виж китайчето как изглежда ,как пукат пласмаси ,пъшка пуфка дефроства при +5 и работи он-офф
Само констатация, колега....
Никой не се съмнява във възможностите на машинката. Честито и много години да ви радва
между другото никъде на машината нито на кашона и пише къде е произведена .. най вероятно защото няма значение .. и Саньото ми е "китаец" ,дай боже всекиму такъв "китаец" ..
А да попитам нещо относно монтажа (не че дотам опрях, ама взе да ме гложди), понеже на много места четох, че той бил много важна част, до това как ще работи климатика.
Външното тяло предполагам, че трябва да се монтира на едно ниво с вътрешното? Но проблема е, че е външното тяло много трудно ще се монтира до вътершното т.к. няма пряк достъп до стената, а ще трябва да се ползва висока стълба. Дали има проблем да се монтира на около 4-5 метра по-ниско или пък на около 3- метра по-ниско по диагонал?
Не е задължително да са на едно ниво.Тъкмо ще имаш повече тръбен път.
А не е ли по-лошо да има повече тръбен път? Не се ли губи част от топлината така?
milton, обърни се към фирма, която знае какво прави. Довери й се за избор на правилното място и съответния монтаж.
Не е нужно да завършваш сам курс по топлотехника.