1. Panasonic CS/CU-E09PKE ETHEREA 2013
2. LG D09AK-NSB/S09AK-UL2 DELUXE
NA
NA
1. Panasonic CS/CU-E09PKE ETHEREA 2013
2. LG D09AK-NSB/S09AK-UL2 DELUXE
Вземи си една духалка докато наследника стане на 2 год.,след това мисли за климатик.Знам че много хора ще гракнат срещу моето мнение но това е истината!!!
Хм попаднах на това климатици, Климатик Daikin FTXS 25G RXS25G 3469 от Вулкан 2002 ООД , някак си мисля, че не е съвсем лошо?
С риск да стана нахален и да се повторя .... лятото е далече ... ако е твое жилището подмени дограмата сега (500-600 лева максимум) и сложи една конвекторна печка за 200-250лева а през май-юни месец мисли за нискобюджетен климатик който ще се ползва основно за охлаждане и ще те отплява при температури от +5 градуса нагоре. Изгледал съм две деца в подобни условия и повярвай ми, климатика не е добро решение за малко бебе.
Има и още един вариант -щом бебето ще е през март все ще се справите за 1-2 месеца и с една духалка до април-май
Междувременно си подготви документите и отивай за кредит енергиййна ефективност за дограма, климатик и евентуално топлоизлация (повярвай ми ще се вместиш в 2300-2500лева) и ще решиш проблема един път за винаги.
Този пост е редактиран от emil13; 15-01-14 в 00:21.
От Fujitsu и Mitsubishi имам прекрасни впечатления, в апартамента на родителите ми имаме 12ка хиперинвертер Fujitsu (не знам модела) купуван преди 3г.втора употреба внос. В магазина казаха, че е уникална находка, в момента на покупката е бил на 2. На стикерите по вътрешното тяло от всичко което пишеше на японски разбрах само може би консумацията от 450 W
Преди месец купихме нискобюджетен LG Е12EK за хола в апартамента, за който е и запитването ми, до момента работи отлично, но както имаше коментар по-горе.. зима наистина сега няма
Само мъглите някак си причиняваха по 3 дефроста на нощ (не ги разбирам тези неща. но...). Та.. LG-то беше риск, който за себе си бих поел,... но за другата стая не бих извършил подобно нещо
Колкото до печките, не мисля че ще инвестирам в това средство, имам планове да сменям дограмата но се нанесохме твърде късно и отложих това действе за лятото. Ако беше вече сменена.. и б
джета за климатика щеше да е различен =)
за тази стая - 7-ца. изборът е само 1- MITSUBISHI Heavy SRK/SRC - 20 ZJХ-S или MITSUBISHI Heavy SRK/SRC - 20 ZJ-S
примерно Fujitsu 12LT .. а още по добре е машина на 100 волта но там цените са малко по височки за новите ..