може като при по панасоника /не се сещам модела точно/ просто да ги няма тръбите на местата където не замръзва.
може като при по панасоника /не се сещам модела точно/ просто да ги няма тръбите на местата където не замръзва.
Колега разреши ли го този проблем с ивиците или поне намери ли логично обяснения за него. Аз съм със същите дерзания при 12 lmca.
Логичните обяснение за такива ивици са доста, така че не може да се каже просто така каква точно е причината.
Наистина има модели, които не заскрежават на местата, където няма тръби.
Други модели имат "изместване" на хладилния цикъл.
Трети пък са с прекалено къс тръбен път и топообменника се наблъсква с течна фаза.
И тн и тн
Не съм намерил решение ,даже при висока влажност освен ивиците в средата остава и 1-2 пръста незаскрежено и отгоре.Тръбния път ми е 6 м.Мислех да го източвам и зареждам по везна ,но след като видях как при минус 11 гр ,при зададен турбо режим и макс вентилатор след 10 мин. издухваше 54 гр на жалузите и в стаята не се стоеше ,както и това че при - 10 гр и сух студ може да не дефроства с дни ,засега реших да не го пипам.Явно макар и евтин ,модела си има достатъчно мощност и при ниски температури.
Ако говориш за "черният" самсунг, това хич не е евтин климатик. Много е добър, но за съжаление поради лошото име на марката в БГ не може да се продава на нормална цена.
той не е чисто черен .. и според мен за това не се продава
Абе доста такива бройки се продадоха в БГ, а из Европа мнооого повече. На мен лично изобщо не ми харесва цвета, но това е субективно. За сметка на това машината наистина е много добре издържана хардуерно и наистина много яко топли.
При мен се наблюдава абсолютно същата симптоматика. Освен ивицата в средата на топлообменника, която е около 5 или 6 тръби разстояние има незаскрежена ивица от около 2 пръста и най-отгоре. И аз като тебе докарвам изходяща температура около и над 50 гр. и също като при теб при сухо време не заскрежава (във влажно време си заскрежава доста). Най-интересното е, че преди 2 дни, след като беше работил 2 дни без дефрост в сухото време си личеше ясно как леко е побеляла цялата пита - равномерно. Това се беше получило след като е работил без да спира с консумация, която по енергомера варира от 200 до 400W/h 2 или 3 дни. И при мен тръбния път е над 4 метра. Колегата ме заинтригува с това "изместване", дали не съм станал свидетел на такова нещо, след като видях все пак и равномерно побеляване на топлоомбенника. А още по-интересното е ,че когато беше побелял равномерно имаше ясно очертани квадратчета и правоъгълничета по около 4-5 кв. см. в предната част на топлообменника, които бяха останали незасрежени и останалата част от питата си беше видимо побеляла цялата. Не ми се вярва за нисък кас климатик да са измислили някакво да го наречем променливо използване външния топлообменник. По-скоро за мен това е някаква малфункция, тъй като във влажно време (макари по-топло както е обикновено) си блъска дефрости през 2 часа при положение, че има напълно чисти места по питата. Още не съм отворил външното тяло да видя как аджеба е изпълнено.
Неравномерното заскрежаване е напълно нормално. Не си барайте машинките напразно, да не ги развалите повече. При почти всички климатици има неравномерно заскрежаване. Забелязъл съм, че се получава при ниски обороти и невисока влажност. Когато има гъсти мъгли, чак тогава побеляват равномерно.
Двуредовите топлообменници имат по няколко входа. Обикновено там където влиза фреона температурата е по-висока и на тези редове не заскрежава.
Температурата на питата няма как да бъде еднаква. Примерно на входа съотношението течност/газ е 90/10, по средата може да е 50/50, а към края 5/95%. Разликата в температурата е причината за неравномерното заскрежаване.
По-лесно е да се установи липса на фреон като измериш тока, а не по заскрежаването.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 16-02-15 в 23:21.
AC From Hell,черния определено не е евтин,все пак редовната му цена беше 1800 лв без монтаж.И при него винаги заскрежава равноемрно цялата пита и тогава дефроства при влажно време.А едната причина за покупката му беше именно цвета.Горе говорех за модела AQV-09VBAN ,Който се е продавал за около 700 лв нов.И за тези пари получаваш,33,5 кг външно тяло с двуредов топлообменник и 850 в компресор,5 кв максимал ,Коп 4,12 .Вярно и като бонус доста бъгове в управлението на компресора ,който за щастие ги няма при черния.
това дето заскрежава неравномерно - не е нормално .. не се наблюдава при нито един от моите климатици доста мъгли са преживели
Последно на LMCA 12 мерих максимален ток 8-9 А държеше. Не знам това в норма ли е.