Едноредов е, какво да потвърждава.
Е то външното тяло е Сузуми13ка и тракоти! Вътрешното е прекрасно. Чудя се как са могли да направят такъв избор . Дори и без тракотенето, сузумито е изключително шумно.
Този пост е редактиран от mkukas; 09-09-16 в 15:37.
Не съм съгласен....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ти мислиш така, аз вярвам на ушите си Сашо, аз съм само юзър, не ме разбирай погрешно, познаваме се и знаеш, че няма да тръгна да мрънкотя без да имам опит. Хейтът и без това се е вселил по тези географски ширини твърде много.
Това, че при теб е така, не слага всички в кюпа.
E нали виждам, че и другите казват, че работи като хеликоптер, мани го тракането, то е друга бира.
Аз защо нямам подобни оплаквания? Монтирали сме доста бройки от модела....
При мен 18-ката само като тръгва се чува едно "набиране" такова жужене леко. После не се чува, освен леко пластмасовата решетка на перката дето е отпреде..
Ползвам Дайсейкай 8 и Сузуми 10btu от 6-7 месеца. Предимно охлаждане и малко на отопление досега. Отвън са монтирани под прозорците. Досега не съм чул нищо от външните тела - нито кога тръгват или спират. (Монтирани са от Г-н Mega, ще използвам случая да го похваля )
Днес поръчах фуджито,в понеделник ще го монтират,като паднат температурите ще пиша отзиви.Благодаря на всички за отделеното време.
При мен цяло лято подово сузуми бачка много тихо и вътрешното и външното тяло. Ще го видим зимата.
Къде съм казал за вътрешното нещо??? Всъщност спирам с темата за Тошибата, каквото имам съм го казал, останалото ще го решавам както успея.
Всъщност ще те помоля за една услуга - да ми запишеш звука от външното тяло като спира - искам да го имам, нали е ясно за какво. Щото талантите от Тошиба ми твърдят, че моето работи нормално.