Едноредов е, какво да потвърждава.
Е то външното тяло е Сузуми13ка и тракоти! Вътрешното е прекрасно. Чудя се как са могли да направят такъв избор. Дори и без тракотенето, сузумито е изключително шумно.
Този пост е редактиран от mkukas; 09-09-16 в 15:37.
Не съм съгласен....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ти мислиш така, аз вярвам на ушите сиСашо, аз съм само юзър, не ме разбирай погрешно, познаваме се и знаеш, че няма да тръгна да мрънкотя без да имам опит. Хейтът и без това се е вселил по тези географски ширини твърде много.
Това, че при теб е така, не слага всички в кюпа.
E нали виждам, че и другите казват, че работи като хеликоптер, мани го тракането, то е друга бира.
Аз защо нямам подобни оплаквания? Монтирали сме доста бройки от модела....
При мен 18-ката само като тръгва се чува едно "набиране" такова жужене леко. После не се чува, освен леко пластмасовата решетка на перката дето е отпреде..
Ползвам Дайсейкай 8 и Сузуми 10btu от 6-7 месеца. Предимно охлаждане и малко на отопление досега. Отвън са монтирани под прозорците. Досега не съм чул нищо от външните тела - нито кога тръгват или спират. (Монтирани са от Г-н Mega, ще използвам случая да го похваля)
Днес поръчах фуджито,в понеделник ще го монтират,като паднат температурите ще пиша отзиви.Благодаря на всички за отделеното време.
При мен цяло лято подово сузуми бачка много тихо и вътрешното и външното тяло. Ще го видим зимата.
Къде съм казал за вътрешното нещо??? Всъщност спирам с темата за Тошибата, каквото имам съм го казал, останалото ще го решавам както успея.
Всъщност ще те помоля за една услуга - да ми запишеш звука от външното тяло като спира - искам да го имам, нали е ясно за какво. Щото талантите от Тошиба ми твърдят, че моето работи нормално.