Страница 159 от 233 ПърваПърва ... 109149157158159160161169209 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,371 до 2,385 от общо 3493
Like Tree1857Одобрявам

Избор на климатик 2016 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Избор на климатик 2016 г.

cocomaz Проблема с вентилатора на модела LLCC aко при вас се прояви изобщо се отстранява гаранционно и бързо и се радваш пак на топлещ климатик.За този бюджет или около 50лв.повече взимаш LMCA който няма конкуренция в средния клас климатици,топли много и харчи малко.Правилно си се ориентирал към Фуджиците те са марката с най-нисък процент на дефекти.
    bobovo, mkukas и emil vasilev харесват това.

2.  

3. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

А така, кажи го на говедата от мицубиши, да спрат да вдигат проклетите цени
    necata2 одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    А така, кажи го на говедата от мицубиши, да спрат да вдигат проклетите цени
    На тия двата модела на които им направи vs май отиват в пенсия, може и затова да поскъпват.

5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Не! Миланов не пише достатъчно интензивно за тях

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Да не се отказа да слагаш 20ZM-S заради пет реда написани във форума? Ти не го слушай milanov, на него все фучене му е в главата. Екстра са си машинките, но свърши промоцията на 20ZM-S.

7. Тук е от
    Sep 2016

Привет,
    Търся 2 бр. климатици за отопление. СтаИте са идентични като размери 4, 20м х 3,80м вътрешни, едната е с южно, втората е западно изложение. Етажност 3/3. Местоположение:София.
    Търся "бюджетно" решение като съм се ориентирал към Gree -12-ka GREE GWH12MA Cozy.
    Моля за вашето мнение.
    Този пост е редактиран от avenger; 27-09-16 в 17:54.
    P.Hristov одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2013

По-добре серията Change.
    P.Hristov одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Аз естествено отново имам въпрос. Кой климатик да избера за спалнята си, която е 13кв.м или 35куб северно? Не мога да разбера защо тук никой не препоръчва МЕ- 25FH, а фирмата с която се консултирах ми го препоръчват. Дори ми казаха, че не обичат да се занимават с другите марки, защото сервиза е труден. Докато при МЕ били бързи и коректни без проблеми при нужда от сервиз, а и рядко МЕ давали дефекти и точно от този модел 25FH хората били много доволни. Дори Тошибата не ми препоръчаха. Щото аз взех да разпитвам за Дайсекай 8-цата, след като единия е близо 2000, другия е 2200. А те ми казаха, че 5-цата е много добра, но не могат да ми намерят такава вече. Та в този ред на мисли- искам да взема климатик за спалня, който след година ще се измести в друго помещение като втори климатик. Това друго помещение е хол с трапезария, 40кв.м., в което вече има един климатик- МЕ 25GE и този климатик трябва да помага на другия за по-голямата квадратура. Просто догодина ще присъединим и трапезарията, та помещението ще стане огромно и ще трябва още един климатик.
    Бихте ли ми дали съвет за модел климатик и най- накрая да взема решение?

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Казват, че в едно помещение се слагат еднакви климатици. Не, че ако са различни модели ще е голяма трагедия, но всеки модел си има особености.

- - - - - - - - - -

...монтаж, демонтаж и ето ти половината от тока на масленият радиатор/конвектор....какви са тези гимнастики като че телевизора ще местите от стая в стая...

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Какъв климатик да избера за стая с размери:
    Ш - 3.6
    Д - 3.7
    В - 2.6
    За отопление и за охлаждане, южно изложение, 2 от стените са външни на които има сложен гипсокартон с 10см вата(същото го има и на тавана), прозорец с PVC дограма 4 камерна - стъкла 4 сезона.
    Това е на втория етаж от къща, предназначение за момента - спалня, намира се в Първомай(Пловдивско)

Става въпрос за климатик втора употреба по възможност Японски.
    Цената е относителна, но да не надхвърля 800лв(без монтажа)

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Имате право. Наистина от монтажи и демонтажи и то куп пари на вятъра.
    Тогава някакъв не толкова скъп вариант климатик (до 1300лв), който няма да се демонтира от спалнята и ще си остане там. Може ли съвет?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от rumialex Виж публикацията
    Аз естествено отново имам въпрос. Кой климатик да избера за спалнята си, която е 13кв.м или 35куб северно? Не мога да разбера защо тук никой не препоръчва МЕ- 25FH, а фирмата с която се консултирах ми го препоръчват. Дори ми казаха, че не обичат да се занимават с другите марки, защото сервиза е труден. Докато при МЕ били бързи и коректни без проблеми при нужда от сервиз, а и рядко МЕ давали дефекти и точно от този модел 25FH хората били много доволни. Дори Тошибата не ми препоръчаха. Щото аз взех да разпитвам за Дайсекай 8-цата, след като единия е близо 2000, другия е 2200. А те ми казаха, че 5-цата е много добра, но не могат да ми намерят такава вече. Та в този ред на мисли- искам да взема климатик за спалня, който след година ще се измести в друго помещение като втори климатик. Това друго помещение е хол с трапезария, 40кв.м., в което вече има един климатик- МЕ 25GE и този климатик трябва да помага на другия за по-голямата квадратура. Просто догодина ще присъединим и трапезарията, та помещението ще стане огромно и ще трябва още един климатик.
    Бихте ли ми дали съвет за модел климатик и най- накрая да взема решение?
    Довери се на фирмата,не те лъжат ще останеш очарован от М.Е.А това че не се коментират и препоръчват някои марки във форума,в реалния живот е точно обратното.

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Що не викнете някой на оглед-ще му разкажете какво ви се иска сега, какво смятате да преустройвате догодина. Да се избере подходящо място да не ви вее на главата. Така дистанционно се изпускат някои моменти.

17. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от necata2 Виж публикацията
    Довери се на фирмата,не те лъжат ще останеш очарован от М.Е.А това че не се коментират и препоръчват някои марки във форума,в реалния живот е точно обратното.
    Реалния живот на един, не е реалния живот на друг...
    Aleksandars, DUNDURMA и ivan74 харесват това.

18. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Нали, уж, фуджицата най-малко се разваляли? Да се чуди човек, заради какво точно съкровище да се раздели с някой лев...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Левски - Завръщане | А ПФГ 2015 / 2016
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 5
    Последно: 13-11-17, 18:52
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. Избор на климатик
    От Nikolai_Ivanov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 26
    Последно: 03-10-13, 21:19
  4. Избор на климатик
    От dzatara във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 8
    Последно: 12-09-13, 00:34
  5. Избор на климатик
    От dragozow във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 14
    Последно: 06-07-10, 18:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе