...освен ако не е внесен от някоя околна нам държава....и Gree България не знаят за съществуването на този климатик....какво ще регистрираш...
...освен ако не е внесен от някоя околна нам държава....и Gree България не знаят за съществуването на този климатик....какво ще регистрираш...
Сега си погледнах гар.карта.Има логото на Gree, но е издадена от Mega Няма страшно.И тук може да разрешим евентуален проблем
Аз искам да попитам,как ги съобщавате тия мощности за консумация,гледам някой пише-работи на 400 вата,после на 600 и т.н.,как и къде изписва моментната консумирана мощност ?
Астрагоне,защо бре джанъм.Искате помощ от форума,майстори и ползватели се скъсват да помагат,а накрая си купувате тва,което сте решили.Със здраве да си го ползваш,ма моеше са напънеш малко
Благодаря
Тъй като се спрях на Fujitsu 12 LUCA,не съм го поръчал още,но днес ми излезе като обява това http://*********/hiperinvertorni-klim...tu-klas-a.html и това http://*********/hiperinvertorni-klim...tu-klas-a.html
биха ли били по-добри от ЛУКА-та,защото разлика от 200 лв. пък е значително по-добър. Макар,че аз от LMCA минах на LUCA... и така мога да я докарам до уруру сарара,ама дано не.
Този пост е редактиран от feikot; 15-09-16 в 12:55.
Lt - сензор, различен компресор, добър е! За зимата - нека мине поне един сезон. Лятото се държа отлично.
Сравнен с 12 LUCA - предимства/недостатъци ?
Нямам LU, на книга единият е до -20, другите неща ги има в темиге ог Фуджитсу раздела.
Каква е разликата между 12LUCA и 09LTC? Размерите на вътрешни/външни тела и кг са еднакви.
Е то е важно вътре какво има. Иначе - LT запазва ефективност на доста ниски температури. Едно килце фреон
Не разбрах "майсторите и ползвателите" с какво точно ми помогнаха?
Някой даде ли конкретен отговор какво да купя и обоснова ли мнението си?
А така и никой не каза (дори и ти) какъв е проблема на Грее-то!
Е, какъв трябваше да е избора ми при това положение? Сигурно, ако за мен парите бяха нещо, което не ме вълнува, щях да си купя нещо скъпо и много "яко", но предпочитам с минимум пари да извлека максимума от един климатик!
Та защо съм сгрешил с този Gree Change 12-ka?