Страница 18 от 233 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 3493
Like Tree1857Одобрявам

Избор на климатик 2016 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014
    Живее в
    Бургас

Отговор: Избор на климатик 2016 г.

Блока ми е саниран,чакам предложения за тихи машинки.

2.  

3. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Има ли нетоплещи климатици в това време ,

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014
    Живее в
    Бургас

харесал съм едни тошиби сезуми плюс,но никой не ми помага пък съгражданите ми се смеят,ще се справя сам.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от KOTSATA Виж публикацията
    харесал съм едни тошиби сезуми плюс,но никой не ми помага пък съгражданите ми се смеят,ще се справя сам.
    градски изчакай и мнението на спецовете в форума,че така МОЖЕШ ДА СЕ ОПРАВИШ,че.................
    mirandi одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2016

Аз съм с ASYG12LMCB Nordic, Пловдив, 17 м2, запад, жилище /хол с излаз към усвоена тераса-кухня, която се отваря често/, ПВЦ дограма двоен стъклопакет с Ка стъкла, среден етаж, изцяло вътрешен апартамент, цялата сграда е топлоизолирана. Грее перфектно, държи си зададените 22 градуса дори при -18 навън, без никакви трудности. Гори средно 350-370 вата/час в големите студове/, измерени с ватметър. Сега, от три дни насам само спи - изгорил е 8 кв за 3 дни, като 4-те бяха в неделя при целодневна мъгла и Т около 2 гр. Вчера и днес по 2 кв за 24 часа при зададени 20 гр.през деня и 22 гр.за 2-3 часа вечер. Вентилатор на ауто, но рядко върти на 2-ра степен, основно в големия студ.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014
    Живее в
    Бургас

TOSHIBA RAS B10N3KV2-E1,TOSHIBA RAS-B13N3KV2-E1,може и някой по тихички от тези.

8.  

9. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Мицубиши хеви са тихички доста

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2015

TOSHIBA RAS B10N3KV2-E1,TOSHIBA RAS-B13N3KV2-E1,може и някой по тихички от тези.

Имам и Митсубиши хеви zm-s и тошиба 13 сузуми +. Тошибата определено е по-шумна. Не че е нещо фрапантно, но не бих си я сложил в спалнята. Също така има нещо, което мен много ме дразни. Когато е достигнала темп и се изключи спира и вентилатора на вътрешното тяло. След това на всеки 30-40 сек. го пуска за около 10сек и пак го спира. Така докато не види, че температурата в стаята е паднала и се включва. Хевито си върти вентилатора постоянно, като го сваля до много ниски обороти и не се чува. Друго, има шум от фреон когато тръгва и спира. Като цяло има по-нисък минимум и не работи толкова в он-офф. Само като е по-топло. На големите студове, мисля че Хевито работеше по-добре. И външното тяло на Митсубишито е по-тихо.

Това са ми впечатленията за 1 зима с 2те машини. Успех с избора

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Обади се на Фрескор или Роял Клима. Един приятел е доволен от вторите, май по-чисто работят - с калцуни, прахосмукчаки и т.н. както си му е реда. За Фрескор не съм сигурен ползват ли тези неща, но си приготви гипс да подмажеш, защото те нямат.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014
    Живее в
    Бургас

Благодаря за мнението ти steftzo,в апартамента който съм в момента се топлим с мицу електрик 35 ve,но за новия мисля нещо по-мощно,гледам даже и японските нови клими,но основно фирмите който ги продават са в пловдив.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Според стаята се избира машина. За едно помещение една машина може да е удачен избор за друга не. Разровете се в форума има отзиви за съвестните фирми. Един професионалист ще подбере най - подходящата машина.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Цитат Първоначално публикувано от steftzo Виж публикацията
    Имам и Митсубиши хеви zm-s и тошиба 13 сузуми +. Тошибата определено е по-шумна. Не че е нещо фрапантно, но не бих си я сложил в спалнята. Също така има нещо, което мен много ме дразни. Когато е достигнала темп и се изключи спира и вентилатора на вътрешното тяло. След това на всеки 30-40 сек. го пуска за около 10сек и пак го спира. Така докато не види, че температурата в стаята е паднала и се включва. Хевито си върти вентилатора постоянно, като го сваля до много ниски обороти и не се чува. Друго, има шум от фреон когато тръгва и спира. Като цяло има по-нисък минимум и не работи толкова в он-офф. Само като е по-топло. На големите студове, мисля че Хевито работеше по-добре. И външното тяло на Митсубишито е по-тихо.

Това са ми впечатленията за 1 зима с 2те машини. Успех с избора
    А Хеви-то по шумно ли е от Тошибата при Он-Офф? Чува ли им се фреона?

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Не се чува. Понеже тошибата я взех след Хевито, веднага ми направи впечатление. После отидох да видя Хевито и само ако си залепя ухото почти до тръбите се чува съвсем леко. Но иначе не го чувам, хем е в спалнята.

17. Junior Member Аватара на radobenoto
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    кукерландия

Цитат Първоначално публикувано от ivka03 Виж публикацията
    Аз съм с ASYG12LMCB Nordic, Пловдив, 17 м2, запад, жилище /хол с излаз към усвоена тераса-кухня, която се отваря често/, ПВЦ дограма двоен стъклопакет с Ка стъкла, среден етаж, изцяло вътрешен апартамент, цялата сграда е топлоизолирана. Грее перфектно, държи си зададените 22 градуса дори при -18 навън, без никакви трудности. Гори средно 350-370 вата/час в големите студове/, измерени с ватметър. Сега, от три дни насам само спи - изгорил е 8 кв за 3 дни, като 4-те бяха в неделя при целодневна мъгла и Т около 2 гр. Вчера и днес по 2 кв за 24 часа при зададени 20 гр.през деня и 22 гр.за 2-3 часа вечер. Вентилатор на ауто, но рядко върти на 2-ра степен, основно в големия студ.
    Страхотни познания за работата на климатиците, при това от жена. Търси работа в някой офис за продажба на клими.
    И освен това пусни една снимчица на този нордик
    ivka03 одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2016

Цитат Първоначално публикувано от radobenoto Виж публикацията
    Страхотни познания за работата на климатиците, при това от жена. Търси работа в някой офис за продажба на клими.
    И освен това пусни една снимчица на този нордик
    Благодаря, да речем, че не съм типична кифла и техниката ме влече . Обаче, нямам техническо образование и ще ми е трудно да продавам климатици . Просто си следя работата на машината, за да знам какво мога да очаквам от нея при различни условия.
    Снимки нямам, но вътрешното тяло е същото като на ASYG 12 LMCA /имам два такива, също съм доволна/, а външното е видимо по-голямо и доста по-тежко от това на LMCA - по-точно 39 кг срещу 26 кг при LMCA. Обаче, не мога да ти кажа дали е с двуредов или едноредов топлообменник, предполагам е едноредов, предвид по-големия обем. Много съм доволна от климатика, работи и мърка като коте дори при -18 градуса.
    Този пост е редактиран от ivka03; 03-02-16 в 16:04.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 233 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Левски - Завръщане | А ПФГ 2015 / 2016
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 5
    Последно: 13-11-17, 18:52
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. Избор на климатик
    От Nikolai_Ivanov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 26
    Последно: 03-10-13, 21:19
  4. Избор на климатик
    От dzatara във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 8
    Последно: 12-09-13, 00:34
  5. Избор на климатик
    От dragozow във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 14
    Последно: 06-07-10, 18:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе