На моя пише made in Japan - use only in Bulgaria [emoji106]
Не мога да разбера желанието на някои във форума да се опитват да критикуват избора на други. Особено след като сме изключително доволни от избора си и му се кефим всеки ден.
На моя пише made in Japan - use only in Bulgaria [emoji106]
Не мога да разбера желанието на някои във форума да се опитват да критикуват избора на други. Особено след като сме изключително доволни от избора си и му се кефим всеки ден.
Tова, да се подлага на критика нечии избор не е лошо, по принцип. А в случая къде има такава критика - просто се сравняват два модела: за Япония и за Европа.
Просто се критикува европейския и се слави японския. А майче и двата сте ги виждали само на снимка.
Хайде малко по сериозно. М/у другото, аз бях един от най големите фенове на FTXZ, даже съм спорил с няколко човека тук. От около година и половина наблюдавам една такава 50 ка доста отблизо и съм си направо разочарован, особено като добавим в сметката и цената. Спирам със спама...
Откъде, накъде критика? Всеки има глава на раменете и дава собствените си пари. Просто някои имат база за сравнение източно европейски vs японски модели. Някои я нямат, но пак се "палят". Живи и здрави! Все пак не мога да разбера на какво отгоре "европейски" модел ще е по-скъп от такъв за Japan?
Защото българските вносители искат да направят 1000 печалба от една бройка. Моя го взех нов, с безжичния контролер за 3900 и 3 години гаранция. Тъй че не е по-скъп.
От мненията на колегите си правя извода, че Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE, 12000 BTU, Клас A++ не става и го изключвам. Ако скоча на DAISEIKAI 8 изборът е ясен, но ако трябва да избирам между:
Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM, 12000 BTU
Toshiba RAS-B10N3KV2-E1/RAS-10N3AV2-E1 SUZUMI, 10000 BTU
кой от двата да налазвам?
Явно търговецът ти е голям приятел, щом ти го е дал със 750 лв. по-евтино от другите търговци. Но при условие, че при внос от Япония се плаща мито и пак са по-евтини някои модели, а по параметри "европейския" отстъпва отвсякъде, не виждам логиката да се вземе той вместо такъв за японския пазар.
Ползвай си го със здраве.
А така като гледаш не виждаш ли и,че мненията са крайно субективни?В Пловдив има сигурно 20 фирми които продават климатици,направи си труда и посети по-големите от тях,а не дюкяни с по двама монтажника барабар с шефа,и ще разбереш какво да вземеш,а не пред компа някой да ти каже това или онова ,и после да си поредния хейтър.