Страница 33 от 233 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 3493
Like Tree1857Одобрявам

Избор на климатик 2016 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Отговор: Избор на климатик 2016 г.

Цитат Първоначално публикувано от MAKAPOB Виж публикацията
    Вижам, че по-горе се споменава за Самсунг AR18FSSEDWUNEU, каква може да е разликата (ако има въобще) в топлоотдаването и COP с този модел. Ако някой иска databook-a
    https://mega.nz/#!Ep0lEKKb!209-AIia4...sFQBkjaMWk2Q_4

Доста е сериозна разликата, този отдава по-малко от промишления модел, за който ставаше въпрос, по памет отдава малко над 5кВт при -20/20, а този има 4.3кВт при -15/20.
    Този пост е редактиран от AC_From_Hell; 11-03-16 в 20:44.

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от AC_From_Hell Виж публикацията
    2 години пълна и 3 години с профилктика накрая на втората е официалната заводска гаранция на Панасоник. Това, че някой си е позволил да те изклати е отделен въпрос.
    На мястото на вносителя, бих ги следил тия работи. Да не не стане после - "Кой ми засра имиджа?".
    Aleksandars и Mega харесват това.

4. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Цитат Първоначално публикувано от mkukas Виж публикацията
    Мен никой не ме е изклатил щото гаранцията я прежалих и не ме интересува. Аз с тая марка приключих. Ти каза, че Панасоник били с безусловна, което е невярно. Както оценявам, че ти и други колеги от форума сте ми помагали със съвети за марката. Толкова
    Казах, че е с една профилактика, накрая на втората. Това, че са те прецакали с профилактика всяка година е твой проблем, а не на марката. Отваряйте си очите.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    На мястото на вносителя, бих ги следил тия работи. Да не не стане после - "Кой ми засра имиджа?".
    При 4 профи вносителя и 2 вериги вносители както и да следиш няма да му хванеш края...

5. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Няма проблем - следващата седмица ще видя гаранционната карта и ще пиша отново, за да съм коректен. Иначе машината е добра, добра изработка, но съм обяснил защо не е моята. Гаранцията изобщо не е фактор. Въпросът е, че не е безусловна.

6. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Направо я постни тук, да видим всички.
    mkukas одобрява това.

7. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Ма естествено. И потретвам - гаранцията не е безусловна, като аз съм го приел това при покупката. Спорът бе за условна или безунловна е.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2016

QKE ще слагаш, Е серия няма RKE.
    да, а нали RKE са "програмирани" да се изключват при минус 10-15 градуса? не QKE

10. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Не бих казал, че са програмирани, просто RKE версията, в частност моделите RE са осакатени спрямо QKE.
    floros одобрява това.

11. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Не бих казал, че са програмирани, просто RKE версията, в частност моделите RE са осакатени спрямо QKE.
    Добре де, защо им куца маркетинга? Има търсене на добри машини! Точно сега в горния клас има вакуум. Да, не такива машини за по 5 бона, но има ниша в горния клас, при това не лоша. Това са машини 2300+, защо Panasonic не могат да отговорят. Искат да отговорят само ценово, не и с качество?

12. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от mkukas Виж публикацията
    Няма проблем - следващата седмица ще видя гаранционната карта и ще пиша отново, за да съм коректен. Иначе машината е добра, добра изработка, но съм обяснил защо не е моята. Гаранцията изобщо не е фактор. Въпросът е, че не е безусловна.
    Различните търговци имат различни практики. Аз си купих от специализирана фирма Панасоник и Тошиба, със задължителни годишни профилактики. Но, продажната им цена беше по-ниска. Така, че количеството пари винаги е почти едно и също. Много по-важно е КОЙ СТОИ зад гаранцията, а не какви са условията и цената. Аз го разбрах по по-трудния начин.

13. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от floros Виж публикацията
    Благодаря още веднъж, съфорумници, помогнахте ми да избера и климатик (след телевизора) Днес поръчах Панасоника CS-E18QKEW / CU-E18QKE
    Поздравления, хубав климатик си избрал - надежден, ефективен, с достатъчно мощен компресор и както казах, много хубаво пречиства и освежава въздуха, а има и други екстри. Освен това миналогодишните Етереи на Panasonic за 2015 - Е_QKE имат по-добри параметри и по-хубав дизайн в сравнение с новите им модели за 2016 . На каква цена го купи?
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 11-03-16 в 22:44.

14.  

15. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... То какво стана, носталгията към предния оплют модел се превърна в традиция. Не само за Panasonic де. Масово е.

16. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Тайминга е от значение във всяка една ситуация в която си бъркаш джоба, за да вадиш (кво не баждам ) Шегата , страна, но точно новия модел би направил "стария" по евтин и като цяло би била доста примамлива сделка. +2300лв не са малко за климатик, било то и 18ка. Не случайно Сузумито бе моя фаворит, но всеки преценява сам за себе си. С какъв компресор е 18ката на QKE?

17. Тук е от
    Jan 2016

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    Поздравления, хубав климатик си избрал - надежден, ефективен, с достатъчно мощен компресор и както казах, много хубаво пречиства и освежава въздуха, а има и други екстри. Освен това миналогодишните Етереи на Panasonic за 2015 - Е_QKE имат по-добри параметри и по-хубав дизайн в сравнение с новите им модели за 2016 . На каква цена го купи?
    Мерси, около 2400 ще ми излезе...с монтажа имам предвид

18. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    С какъв компресор е 18ката на QKE?
    900 ватов, четери-полюсен компресор. Закачен на 46 килогарамово външно тяло и 13 килограмово вътрешно. Много добра комбинация за висок COP и ефективност. Като отчетеш, че климатика има пречистване на въздуха и датчици за движение, какво повече ти трябва? Другите марки и толкова не предлагат за тези пари.
    А според мен, панасоник трябваше поне на 15-ките си да сложат тоя 900-ватов компресор. Тогава всички щяха да са доволни.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 233 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Левски - Завръщане | А ПФГ 2015 / 2016
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 5
    Последно: 13-11-17, 18:52
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. Избор на климатик
    От Nikolai_Ivanov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 26
    Последно: 03-10-13, 21:19
  4. Избор на климатик
    От dzatara във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 8
    Последно: 12-09-13, 00:34
  5. Избор на климатик
    От dragozow във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 14
    Последно: 06-07-10, 18:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе