E, на някои добри 18-ки слагат 1100W компресори.
E, на някои добри 18-ки слагат 1100W компресори.
Отностно задължителните профилактики за моите машини от подписа ми, купени миналата година нямам задължителни за нито една. Тошибата даже с 5 години гаранция я взех, а другите са с по 3 години. Дано не се налага да я използвам.
Този пост е редактиран от avenger; 12-03-16 в 19:50.
Кое му е слабичкото? 5,8 киловата номинал и 8 киловата на максимал според теб е слабо? Алекси, ти барбекю ли ще печеш на тоя климатик? Ами 50-тките на Мицубиши и Хитачи и толкова не могат да изкарат.
Някой специалист може ли да каже мнение за този модел климатик - > Рециклирани климатици DAIKIN - Модел: R22JRXS .Заслужава ли си парите и ще се справя ли с моето помещение, което съм описал по-горе? Знам само че е висок клас климатик, но ме притеснява че е стар модел и е рециклиран, което така и не разбрах точно какво означава, освен че 100% е втора ръка.
7ца за 30 квадрата. Хубаво, че са японски ама въпреки всичко
п.п И да не е от тази фирма
Този пост е редактиран от avenger; 12-03-16 в 19:51.
46кг. за външно? Какво толкова има вътре, че тежи толкова?
Японците на Тошиба с 37кг. правят външно 63-ка с 10.5kW макс.
Тялото е голямо като габарити, 50ка SF е 55кг.
Общо взето след много чуденки се спрях на следните модели /основно по препоръка на хора от форума/ и ще избирам от тях за сега:
DAIKIN FTXS35K_RXS35L , MITSUBISHI Heavy SRK35ZM-S_SRC35ZM-S , General-Fujitsu ASHG12LUCA_AOHG12LUC, Panasonic KIT-E12QKE, Toshiba RAS -B13N3KV2-E_RAS-13N3AV2-E, като дайкина е с най-малки шансове тъй като е с 300-400лв по-скъп от останалите модели.