Аз избрах и купих (Бургас, нова сграда):
- За дневната (41 кв.м.) - Mitsubishi Electric FH50
- За двете спални (15 и 20 кв.м.) - Panasonic CS-Z09SKEM Etherea х2
Ще ви кажа след няколко месеца дали съм доволен
Аз избрах и купих (Бургас, нова сграда):
- За дневната (41 кв.м.) - Mitsubishi Electric FH50
- За двете спални (15 и 20 кв.м.) - Panasonic CS-Z09SKEM Etherea х2
Ще ви кажа след няколко месеца дали съм доволен
Ще разбереш,че за 41 кв.м. ,правилния избор е бил 2 машини.
Този пост е редактиран от avenger; 21-06-16 в 22:33.
Здравейте, извинявам се предварително ако са задавани подобни въпроси, предстои ми покупка на климатик но поради скромния бюджет от 1000 лв. съм се спрял на следните модели:
Gree GWH09KF/K3DNA6G Change
Gree GWH09RB/K3DNA3C Viola II
Daikin FTXB25C/RXB25C
Та въпроса ми е кой от следните модели бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително.
Здравейте, искам за хола ми който е 50куб.м да взема климатик само за охлаждане(на газ се топля). Въпроса ми е има ли смисъл да се хвърлям на инверторен или с обикновен мога да мина. Също ако има конкретни предложения ще съм много признателен.
Тъй като смятам, че всеки от климатиците ще ми свърши работа не дадох информация за помещението където ще се ползва а само питах за мнение кой модел е по добър.
Но ако това ще помогне помещението е:
Жилищно , ~13m2, пвц дограма, 8 не последен етаж, югоизточно изложение, Бургас, поне 3 от съседните стаи се отопляват. Ще се използва за отопление ~19-20 гр. и охлаждане ~25-26 гр. Стаята е всекидневна/спалня.
Да, благодаря, но ако може още едно питане, относно тези два модела, каква е разликата и кой е за предпочитане:
GREE-GWH12RB / K3DNA3C / VIOLA (WIFI) иGREE -GWH12KF / K3DNA6G /Change/
Относно: Дайкин- FTXB35 - гледам че е горе долу на една цена и параметри с горните. Освен ,че си е марка, има ли нещо друго, което да наклони везните към него , вместо горните два.
Както споменах, не се робува на марка, а на това да е по-безпроблемен.
Този пост е редактиран от emicha1; 21-06-16 в 17:11.
Gree GWH12KF / K3DNA6G /Change/
Доста добър модел за парите си
Да, действително като поразгледах тези които си написал ще ми свършат работа. За 12000 BTU май се спрях на Фуджицу-то. Само че на повечето места предлагат модел с една буква разлика в наименованието - General Fujitsu ASYG12LMCA. Каква е разликата между ASYG12LMCA и ASHG12LMCA ???
Никаква, само в бранда!
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Благодаря! Голям зор ми е с тези сложни имена дето им слагат производителите - да се чуди човек това модела ли му е или серийния номер...
бе според мен е на ръба,но ще се справи.просто си направил компромис(не по твое желание) с комфорта.а защо не могат се боднат 2 машини(просто ми е чудно)