Колеги, при вас не е ли ракиено време вече?
Дайте да го караме по-кротко моля ви-все пак е уикенд
Колеги, при вас не е ли ракиено време вече?
Дайте да го караме по-кротко моля ви-все пак е уикенд
Който прочел-прочел. Който разбрал-разбрал. Няма да се обяснявам на никого. Живи и здрави! Аз ще послушам съвета на stainway.
Моите са с ня'кви надписи на английски. Не виждам къщички. Хммм... ще ги наблюдавам.
Касапа си помисли, че Рафа си е купил истински климатик, ама той още не е! Сарарата е европейка!
Изборът на добре работеща плазма, строго ограничава подходящите кандидати.[emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Благодаря на всички за отговорите и личните съобщения, които получих! Съжалявам, че малко се отдалечихме от темата - не ми е било целта да внасям някакъв смут За момента съм повече за MHI-то. Да, няма плазма филтър, но има антиалерген, йонизация и някакво самопочистване (предполагам изсушаване след като е духал на студено). Благодарение на показателите му и тези неща бих преглътнал, че няма плазмен филтър Вариантите с два климатика отпадат основно заради двете външни тела, което не искам да правя. Приятна неделя на всички и още веднъж благодаря!
Антиалерген и йонизация...като го купиш ще разбереш находчивостта на маркетинговия отдел.
П.П.
Да не се разбира погрешно, много си е добра машината.
Знам , че се повтарям ,но МХИ НЯМА !!! Йонизация и плазма !
това ми хареса ....
и личните съобщения, които получих!
Както каза Миланов маркетинга работи много добре
Рафа, не се засягай, понякога езикът ми е по-остър, когато се подразня. Но ще прикача това:
Това, че според някой не вършело много работа и т.н., не значи, че е точно така. Това са просто предположения. Доказано ли е? Моделът zmx си се води с йонизация, вече каква работа върши не се знае. babati дори твърдеше, че усещал свежестта от неговоя zmx. За мен това няма никакво значение, може и маркетингов трик да е, може и да не е. Но когато твърдиш нещо, трябва да го докажеш, а не както е според някой си. Производителят твърди, че има 24 часова йонизация (става въпрос за ZMX).
Здравейте, не разбирам от климатици, но съм се спрял на два модела: Daikin FTXM42M – Bluevolution и Daikin FTXM50M – Bluevolution или Daikin FTXZ50N Ururu Sarara.За да мога с едно външно тяло да захранвам 2 вътрешни. Мястото е малко ограничено на терасата, това е причината за едно външно тяло, а на външната стена не е разрешено да се поставят външните тела.
Може да дадете идеи за по-добри модели, но да са отново на Дайкин. Също така да може да се управлява дистанционно чрез WI-FI. По време на построяването на сградата са монтирани тръбите към двете стаи за климатиците.
1. 1. Ще се използва за жилищно отопление.
2. 2. Целосезонно .
3. 3. Квадратура на спалнята – 11кв. м/26.6 куб. м. На хола с кухнята – 19кв. м / 46куб. м. Дограмата е ПВЦ пет камерна, 4.5 кв. м. на всяко помещение. Изложението е североизток за двете стаи. Етаж 4 – апартамент, ново строителство. Над мен има още 5 етажа.
4. 4.Намира се в Бургас.
5. 5.Поддържана температура за лятото 26 градуса , за зимата 23-24 .
6. 6.Цялата сграда е с външна изолация.
7. 7.В хола с кухнята: готварска печка, котлони, хладилник, миялна машина, микровълнова, аспиратор, телевизор.
8. 8.Бюджета е.. без значение е. Мога да си позволя.
Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от veselintod; 19-08-18 в 19:46.
veselintod, след като парите не са проблем, замислял ли сте се за подовите модели на марката? Като комфорт би трябвало да са най-добре. Нека, който е по-запознат, Ви сподели с какво мулти са съвместими, след като имате ограничение от към броя на външните тела.