е то няма разлика 20-35
Няма, няма ама в 50м2 има, пък още не е захладняло как си трябва.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Абе аз ще ви сипя по една топла бира и на двамата
С топла бира лятото, като минем на охлаждане.
Малко по темата. За последните 24часа. ОН/ОФФ къде повече, къде по-малко при задание 20C и 17C. Вечерта в 19:00 при задание 22C се сеща, че е инвертор ма има да гони 4-5C.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Току що се случи дефрост номер 3, викам еха каква топла струя гледам ватметъра 1550 вата и питата като нова. Отидоха и 6-те киловата от днес 10.00 часа(до сега 23.30). Утре ще съм ударил 10-ката
Тъкмо и звездата пусна дефрост. На 3 часа като на колегата. Външна -1 ,лек снеговалеж,работи на 500-550 вата,без да изключва,понеже цял ден си почиваше.
Абе може ли тая вечер да не е паднало под -2 в Хасково :
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Възможно е, не сте ли с подобни температури като в Свиленград.
morfei1, Вместо тая температура на усещане която няма отношение към работата на климатика си сложи да записва относителна влажност, ако има такава възможност. От сайт ли ги тегли тези стойности за външна?
Този пост е редактиран от bobivg; 12-01-22 в 10:48.
В Хасково е винаги по-студено.
-4 беше в 8:30
10 киловата за 24 часа от 10 вчера до днес в 10. Настроен на 24 в хола снощи беше супер -23гр, днес 22гр. В спалнята е 23.5 градуса през ноща е на 2 вента. Навън в Пловдив беше около минус 2-3, сега е около нулата по дашборда на колата, сух студ.
Ако работи вярно смарта надявам се ми показва на втората снимка 337 волта което по принцип е рядкост за сезона. Започне ли голямо потребление и пада на 229-233 волта.(кос фи-0.75)