и аз мога да обясня ,това е недъгав софтуер писан от малоумници .. щом топ модела на Хитачи не си вдига минимума и никога не влиза в он-офф ,значи може да се направи .. Панасониците също не си вдигат минимума ,има и други марки
и аз мога да обясня ,това е недъгав софтуер писан от малоумници .. щом топ модела на Хитачи не си вдига минимума и никога не влиза в он-офф ,значи може да се направи .. Панасониците също не си вдигат минимума ,има и други марки
Не можеше да не бъде намесен "топ модела на Хитачи". От този "топ модел" също може да се взаимства 2-ра степен с 30дБ за 25-ца, което е супер подходящо за малки помещения. Отделно, безгрешния дефрост алгоритъм, който има нужда от поставяне на допълнителни съпротивления на температурните датчици, за да бачка адекватно.
Истината е че повечето хора предпочитат да им духа топла струя може би затова го правят това покачване на някои марки. Обикновения ползвател не гледа дали работи он оф а дали духа топло. Мен също ме дразни он оф, Хитачитата Неси покачват минимума но той ибестова е висок над300 вата, Панасоника ми редовно е под 200 вата в спалнята, като чак сега го пускам,като станаха отрицателни температури те. С двете хитачита си топля целия апартамент.
Бъдни Вечер е скоро, оставете ги поне днес да си консумират колкото трябва,
и се хващайте с другата консумация….
Подкарал съм и осемте машини у дома, че гости идат, и колкото-толкова.
Весел Празник .
Този пост е редактиран от Rakeem; 24-12-21 в 16:22.
Весели празници на всички! Не се стягайте толкова, времето навън "олаби" и пак пукна пролет, насред зима. За минимумите, на който не му харесват - просто да не си взима такива машини. Много добре се знае кои са. Аз имам своите доводи защо се покачва и съм ги споделял многократно. Просто не виждам смисъл да го дъвча пак.
Този пост е редактиран от rosswen; 24-12-21 в 16:25.
Супер!!!
Така са нещата при мен за последните 12часа. Картинката е подобна от 21.12 вечерта до днес. Очаква се повишаване на темп. и On/Off е неизбежен. Толкова за минимума ми от 400W при под +5C.
п
25m2 общо, последен етаж. Стая, антре и баня с тавани на 2.80м. Задание 22C, в стаята е 22.5C, в банята е 19.5C, в антрето си нямам на идея колко е. Климатика е 9-ка (12-ка).
При мен за последната нощ от 20.00-09.00= 8 киловата иначе за целия ден от 24 часа 2 климатика достигат 12киловата общо в 50м2
Честита Коледа на всички Живи и здрави и дано машините да топлят.
Смених смарт контакта на климатика и минимума от 360-370W, падна на 310-320W.
Забелязва се също и разлика при максималното развъртане при старт. Преди 750W, с новия контакт 650W.
Тея китайци за по 15лв. явно мерят как им дойде.
- - - - - - - - - -
...нещо повече, на което станах свидетел последните часове. Дори видях минимуми при работа от 230W при външна темп над +10C. Не знам дали се дължи на новия контакт или на това, че заданието е 22C от около седмица, спрямо преди това 20C.
Е, не е 100-150W като при новите модели хиперинвертори, ама е добре като за моя 15+год. дядо-ветеран.
Преди това не се е случвало никога откакто го следя, докато сега още на следващия ден показа разлика.
Този пост е редактиран от morfei1; 25-12-21 в 16:02.