Страница 86 от 100 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1496
Like Tree621Одобрявам

Избор на климатизатор '2024 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Отговор: Избор на климатизатор '2024 година

Цитат Първоначално публикувано от RobbinHood Виж публикацията
    Ще се ползва предимно за охлаждане, стаята е 17 квадрата.
    Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-W~SRC20ZS-W2 Premium
    Midea CB1-09HRFN8 (B) Breezeless E
    Daikin ATXF20E~ARXF20E Siesta Bluevolution
    Toshiba RAS-B10E2KVG-E Yukai

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

7-цата на MHI няма ли да е малка?

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Много ми е интересно тия виртуози на перфоратора от къде знаят колко е надежден нов обновен модел, който се предлага от няколко месеца на пазара и не е презимувал още.
    Аз работя при един от вносителите на Дайкин и до сега нямамe нито една сервизна заявка от дистрибутор за FTXM-A. Въпреки, че имам информация върху много по-голям брой от така наречените "майстори" ми се вижда несериозно поради горните две причини да правя изказване за надеждността.
    Що не им зададохте въпроса колко перфери са монтирали стари/нови и колко са били с проблеми.
    абе стария модел имаше проблем с платката ,и тоя преди него и той .. да го крием няма смисъл ,явно информацията на "майстора" не включва най новия модел ,и дано той вече да е излекуван но е рано да се каже ..
    CubanLinx одобрява това.

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Не, напълно достатъчно.

6. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    абе стария модел имаше проблем с платката ,и тоя преди него и той .. да го крием няма смисъл ,явно информацията на "майстора" не включва най новия модел ,и дано той вече да е излекуван но е рано да се каже ..
    Двама човека писаха във форума на фона на всички останали и ти се опитваш да внушаваш бедствие. Мислиш ли, че има марка или модел които нямат дефектирали, дай да го видим. Какво печелиш като се опитваш да правиш внушение, че новия модел трябвало да се лекува?
    Aleksandars, rosswen и Ivanskin харесват това.

7. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Здравейте.

Предстои ми смяна на 2 климатика, за 2 спални по 13-14кв. В момента съм с 2 тошиби, които бяха рециклирани и излязоха проблемни и сега се колебая с какви да ги сменя.

Спрял съм се на нови, като искам да имат нощен режим и да са по-тихи, според това, което четох на повечето места се спрях на Mitsubishi.

1. MITSUBISHI SRK / SRC 25 ZS-W
    2. MITSUBISHI SRK 35ZS-W /SRC 35ZS-W

Единствената разлика в стаите е, че едната ще топли и малък коридор 3-4кв. Не знам на кои да се спра, дали има смисъл от 12ка или 9ка е по-добрия избор, разликата в парите е малка, за това се надявам вие да ме насочите, тъй като съм тотално некомпетентен. Добавям, че е къща и цялата е с изолация вътрешна, външа и с пвц.

Благодаря предварително.

Поздрави.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2012

За 14кв. SRK/SRC 20 SZ-W е достатъчен . Колегите може да предложат и други машини за спалня . Аз лично се разделих с едно такова MHI 7-ка ,което беше в спалня .

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Аз сложих 35-ца в хола от модела. Работи добре, нямам оплаквания, харчи супер малко, тих е, обаче клапата - ей, побърква ме тоя шум. По-малоумно нещо в кликатик не бях виждал. Дори само това ми е достатъчно да не го сложа в спалнята напролет. Ще избирам между Electric AY или някой Дайкин.

П.С. На жена ми грам не й прави впечатление, но аз съм чувствителен на тема шум. Имайте го предвид, ако сте от тези хора.

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от gurcayy Виж публикацията
    Аз сложих 35-ца в хола от модела. Работи добре, нямам оплаквания, харчи супер малко, тих е, обаче клапата - ей, побърква ме тоя шум. По-малоумно нещо в кликатик не бях виждал. Дори само това ми е достатъчно да не го сложа в спалнята напролет. Ще избирам между Electric AY или някой Дайкин.

П.С. На жена ми грам не й прави впечатление, но аз съм чувствителен на тема шум. Имайте го предвид, ако сте от тези хора.
    На МЕ AY също мести клапите при он/офф, ако това те дразни.
    gurcayy одобрява това.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Двама човека писаха във форума на фона на всички останали и ти се опитваш да внушаваш бедствие. Мислиш ли, че има марка или модел които нямат дефектирали, дай да го видим. Какво печелиш като се опитваш да правиш внушение, че новия модел трябвало да се лекува?
    напротив ,казах че новия модел явно майстора не го включва в тази статистика .. а информацията ми защо мислиш че е от форума ? информацията ми е от няколко фирми включително една на приятел който няма никакъв интерес да си измисля .. ето още инфо от него - похвали ми тошиба Едж ,макар че тук доста хора я плюят и имаше много оплаквания - той няма нито една рекламация или повикване

13. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    похвали ми тошиба Едж ,макар че тук доста хора я плюят и имаше много оплаквания - той няма нито една рекламация или повикване
    Случил е на клиенти.

14.  

15. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Щом са ти толкова близки дай статистика колко перфери са монтирали и колко са се счупили.

16. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Щом вече Перферата се принизи и приравни до нивото на Еджа - ЗАКРИВАЙ и да си говориме за Газови котли, Пелетни камини и Котли на биомаса (брей как са го озаглавили модернистите).
    Ivanskin одобрява това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Все си мисля, че Еджа е читава машина. Просто Дайкина е по-читав, според мен.

18. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Цитат Първоначално публикувано от gurcayy Виж публикацията

Четох тук в друга тема, колегата @rosswen е дал решение на проблема как да бъде спряно това. Нека той да отговори дали се оправя. Ще приложа снимка под поста.

Ако това е единствения не проблем, остава само да се реши дали 7ца или 9ка.

Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 100 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатизатор '2023 година
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 985
    Последно: 01-01-24, 17:04
  2. Помощ при избор на климатизатор
    От slowhand във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 37
    Последно: 07-06-23, 16:06
  3. Избор на климатизатор '2022 година
    Отговори: 1127
    Последно: 01-01-23, 11:38
  4. Избор на климатизатор '2021 година
    Отговори: 1745
    Последно: 01-01-22, 20:39
  5. Избор на климатизатор '2020 година
    Отговори: 1381
    Последно: 01-01-21, 12:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе