Страница 7 от 11 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 157
Like Tree18Одобрявам

Коя фирма да избера за покупка и монтаж на климатик в София?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Коя фирма да избера за покупка и монтаж на климатик в София?

Аз исках - обясних за джъмпера и т.н. и че производителя е дал тази възможност. Казаха - НЕ МОЖЕ. Не директно Климаком, обикновен дилър.
    Според мен Климаком трябва да го правят това още след вноса на машините. Или да инструктират всичките си дилъри и монтажници.

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Не може, защото така им е най-лесно.Няма да свалят ламарините на външното и платката, пък хората в сервизното си го дават почти като задължителна процедура.Същото важи и за включването на подгряването на компресора.И то се контролира от джъмпер, ама не им се режат двата джъмпера, че няма време явно.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Да, вакуумираха. Сега отивам при тях да търсим общо решение за разни тави под климатиците, че вече ми спретнаха първия скандал от комшия, в чиято тераса ще тече...

5. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

1200 лева инвертор дето работи на отопление до -7° едва ли е от най-качествените.

6. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

Със сигурност не е Но стаята е 15 квадрата, така че май ще се справи.

7. Тук е от
    Jul 2008

Препоръчате фирма в София където Daikin е най-евтин

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Не че е лош Дайкин, но упорито ти препоръчвам Мицубиши.Много е малка крачката, но вторите са по-добри.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2008

и кое митсубиши електрик, освен FD-то е по-добро от дайкина?!! И аз упорито не разбирам, още повече, че техно основни дилъри отказват да взимат Промотата 25-ци поради някакви съображения, сигурно не положителни?
    ю
    ю

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от rumialex
    Не че е лош Дайкин, но упорито ти препоръчвам Мицубиши.Много е малка крачката, но вторите са по-добри.
    Малко ти е рано май да даваш подобни съвети. Имала ли си Дайкин извън евтините серии, за да видиш как работи, как топли и колко надеждни са?

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

И според мен S серията е по-добрия избор, ако има бюджет.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Всичките ми приятели имат Дайкин и са доволни. Самата аз бях убедена, че ще си взема такива климатици. Но при по-задълбочено проучване, разбрах че само от високия клас на Дайкин си струват. А от среден клас климатици Мицубиши имат по-добри показатели. Има и по-добри от Мицубиши, но определено от този клас не са Дайкин.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320666360[/time]_________________________________________________

Като за сравнение съм взимала показатели като COP, отдавана мощност, енергийно потребление, шум. Извинете ме за женската логика с която подхождам, но само по това сравнявах. От 10 дни се отоплявам с два климатика на Мицубиши - 25ци и по-безшумен климатик не съм виждала, поне аз. А затоплят за 5 мин. Дефроста никога не съм го чувала. А и по форумите гледам, че са много малко хората, имащи оплаквания от Мицубиши. Докато 9та при Дайкин редовно се оплакват,че били много шумни външните им тела.Моя приятелка също се оплаква от това.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320666960[/time]_________________________________________________

Ако греша, ме поправете. Не съм специалист, не претендирам да съм всезнайка. Но преди да хвърля 2670лв с монтажа хубаво проучихме и решихме, че Мицубиши е по-добро от Дайкин. Дано е бил правилен изборът ни. А като проучвах за Дайкин, ми направи впечатление, че имаше една цена за китайски Дайкин и друга по-скъпа- за произведен някъде си..Този двоен стандарт ми направи лошо впечатление и то за един и същи модел. Иди разбери къде и кой го е произвел...

14.  

15. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от bigmouth
    и кое митсубиши електрик, освен FD-то е по-добро от дайкина?!! И аз упорито не разбирам, още повече, че техно основни дилъри отказват да взимат Промотата 25-ци поради някакви съображения, сигурно не положителни?
    ю
    ю
    Ами аз досега не съм виждал в нито едното от 2-те Техно-та да се продава не само на промоция мицубиши, а изобщо не съм виждал да се продава Мицубиши, както илектрик така и хеви.Нито едното от двете.Според мен причината НЕ Е в технотата, а по -скоро в вносителите/представителите.

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

"техно" в случая е "техни". Техни дилъри.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2010

А като проучвах за Дайкин, ми направи впечатление, че имаше една цена за китайски Дайкин и друга по-скъпа- за произведен някъде си..Този двоен стандарт ми направи лошо впечатление и то за един и същи модел. Иди разбери къде и кой го е произвел...

« Последна редакция: Днес в 13:56 от rumialex
    Можеш ли се обосновеш?
    Защото звучи нещо като нищо.

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Когато проучвах за Дайкин, във фирмата ми предлагаха два вида Дайкини-с по-ниската цена бяха от Китай, с по-високата бяха от страна някъде в Европа..Най-вероятно е така, но като типична българка се разубедих от Дайкин, знае ли човек- ще платиш по-скъпия, ще ти доставят по-евтиния...Докато при Мицубиши си знаех,че се произвежда в Тайланд.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320692928[/time]_________________________________________________

И Дайкин с близки показатели до Мицубиши беше с около 300лв по-скъп от Мицубиши. Е, цената винаги има значение, особено когато купуваш два наведнъж.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 11 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 21-09-12, 17:41
  2. фирма за покупка и монтаж на климатик в Хасково
    От MoreT във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 4
    Последно: 24-06-12, 21:50
  3. Избор на фирма за монтаж на климатик
    От korab във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 5
    Последно: 02-12-10, 22:33
  4. Коректна фирма за продажба и монтаж на климатици в София!
    От TRICHKO във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 13
    Последно: 07-08-09, 19:52
  5. Отговори: 6
    Последно: 15-03-08, 18:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе