Аз дупките ги правя ф40 и са толкова плътни че не се нуждаят от уплътняване,а pvc канал слагам безплатно ако клиента си го е купил.
Аз дупките ги правя ф40 и са толкова плътни че не се нуждаят от уплътняване,а pvc канал слагам безплатно ако клиента си го е купил.
нека някой от корифеите систематизира по точки и снимки(на рзличен вид монтажи) начина на монтаж,да се бодне темата като важна и хората да знаят и изискват(до колкото е възможно) тези монтажи,а не да им обясняват че вакумирането била хавагъзъ работа.това да се отнася и за ПРОФИЛАКТИКАТА.
Едва ли ще има голяма полза. Повечето при свършен факт почват да четат съветите! Като се обърне колата, пътища много.
според НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА е да се гледа първо цената на една машина респективно и цената на монтажа и,а не дали ще ти е комфортно и евтино.
Масово се търси оферта, само и само да е с 5 лв. по-евтина. Надписи като безплатно и бонус са като магнит за душата. След това обаче, щастието от спестените 5 лв. бързо преминава в гняв. Така до, следващата покупка. Има все още хора, които се интересуват, проучват и пишат по фоумите преди да купят а не след това.
Принципно си прав че се търси ниска цена от клиента. Ние я даваме като ниска цена от 100лв на монтажа плюс отстъпки за климатик закупен от нас и не спестяваме нищо от качеството дори и пвц канал слагаме подмазване на отворите почистване след монтажа.
Справяме се и осигуровки се плащат и ддс няма как пазара не е като в София.
така е но има много "уж"майстори които крадът материали и подбиват цвните а фирмата губи и неможе да купи качествени и нови машини
При Вальо рисковете от некорекни служители са силно минимализирани.
Я да накара Вальо служителите си да правят по три монтажа на ден, пък да видим дали и те няма да се превърнат в познатите ми пазарджишки говеда! Всичко зависи от това, дали работата доставя и удоволствие на вършещия или се приема само и единствено като неприятно задължение. Темата навлиза в много хлъзгав път!
...еми да, бая подлизнати има по трасето...тея шарбетлия приказки за кахъра и кефа от работата са за Дъра-Бъра...основното е да се спазват принципите(инструкциите) за монтаж...иначе колкото клиенти -толкова и претенции...аз например нямам претенции за подмазване и прахосмукачка...