Монтажът е в София, кв. Павлово, а изпълнителят е добре познат във форума
Монтажът е в София, кв. Павлово, а изпълнителят е добре познат във форума
Ясно припознал съм се.
евала, дай Боже повече такива монтажи!
Здравейте. Искам да попитам къде е най-добре да се монтира вътрешното тяло на схемата по доло. Аз искам да го монтират в средата на стаята (над компютъра), от фирмата искат да е до южния прозорец, на стеанта, за да правело завеса. Моите притеснения са дали зимата ще може да се стопля в другия край на стаята, че освен спането през останалото време сме на ъгловото.
Няма да има грижи.При мен е монтиран така ,както искат от фирмата ти,а дългата стена е 6,5 м ,отоплява си цялата стая и тъкмо няма да ви духа като сте на ъгловото.Донякъде само по трудно ще топли коридора като отвориш вратата.
От личните ми наблюдения на климите ми...Колкото е по-близо над главата монтиран,толкова повече го чуваш нощно време.И още нещо съм забелязъл.На студено ,клапите са ми винаги нагоре и пак под него се чувства по-студено от примерно метър в страни.Та....аз бих избрал мястото което предлага фирмата,даже бих разменил леглото и раклата с бюрото,да съм още по-далече от климатика.
Този пост е редактиран от green; 31-07-15 в 13:02.
Ами както казаха от фирмата така стана. Не съм се месил, а и не разбирам, толкова че да давам акъл.
WP_20150731_14_29_56_Raw.jpgWP_20150731_14_30_12_Raw.jpg
Така е идеално.Има едно 50-60 см от стената/прозореца, което е напълно достатъчно.Моят е дори на 40см.
Зимата ще пресича студеният въздух, лятото топлият.
Ако не ви е много комфортно може да помислите за размяната на ракла с бюро.
Кабела сигурно е оставен, ако не те "кефи" как работи машината, де си го увиеш около врата....А отвън като гледам диаметъра на тръбния път, на 99.9% съм сигурен, че тръбите са в една изолация.
парите -твои,пък кот каже фирмата!!!!!!!!!!!!бе момчета,тоз форум е не само за постфактум неща бре
Абе нищо му няма на монтажа, не е зле. Само ми е чудно, ако се прецака датчик, предпазител, или нещо дребно и се наложи отваряне на външното тяло, как ще му махнат капака? Толкова ли не можаха да преценят да отпуснат още 4-5 пръста надолу.
С цялото ми уважение към кадърните хора във форума и нищо лично ама си личи че това е мейд ин Булгаристан... 2015 сме, а все още бият в стените ще кажеш че живеем в неолита...
мда ама с икономисаните тръби ще сложат още 3 климатика с по 50 см тръбен път пък вие си ги одумвайте тука
Е чак три може би още един такъв тук според мен е около 1.5м.
Относно това че опира в тавана тук има място да не е така. Вчера монтирахме над плоча балконска под корниза на покрива и беше така че е на мм от плочата горе не ми се мисли за евентуални дефекти.