Тръбния път е около 160-170 см, тръбите са в отделни изолации, просто са една зад друга. Друг е въпроса, колко трябва да е дебела изолацията. За кабела просто за захранването, не съм подготвен, а и нямам желание в момента да разкъртвам стени, така че го оставиха дълъг до контакта. И аз исках външното тяло да е по доло, но те казаха да не се притеснявам, те ще го обслужват и те ще се оправят, сега въпроса бил да не ми пречи, че балкона е доса голям и лятото си има масичка със столове и от една страна са си прави.
Не разбирам от монтажи на климатици, но като държание, вежливост и как да се изразя такт (да си платиш за монтажа без съжаление, както съфорумниците тук говорят за колегите, които се занимават професионално с продажба и монтаж на климатици) съм доволен, положиха максимално усилия да запазят чисто, при пробиването на стената, дори почнаха да чистят жената, но ги спрях, понеже не съм ги извикал да ми чистят къщата. А дали е правилнен монтаже ще се чуе , аз се надявам да нямам проблеми, така че стискайте палци
П.С. За приложението на кабела, предложено от Aleksandars, не се бях сетил, дано да не се стигне до там.