Ха ха онзи ден нямах помпа за разпояване и ползвах моята вакум помпа да сменя едно реле.
Ха ха онзи ден нямах помпа за разпояване и ползвах моята вакум помпа да сменя едно реле.
Монтаж на Toshiba ras-221 SDR в спалня .
inside
outside
Не знам от кой е,но чисто и красиво-браво на монтажника.Само тоз траф ми вади очите.
Този пост е редактиран от avenger; 18-05-16 в 18:54.
И мен малко ме дразни ,заради стоиките се получи така , късия модел са .
Повече дразни как са го търкаляли от Япония до тук,с леки "козметични" дефекти.Но както се казва в България "Честита нова кола,на колко години е".
Хайде бе, да не е ставал климатик! Ти какво искаш сега, да почнат и да ги изчукват...
Честито на печелившия! Дългогодишна и безаварийна експлоатация!
Здpaвeйтe , днec cи пopъчax Міtѕubіѕhі Еlесtrіс МЅZ-ЅF35VЕ мoнтaжa щe e в cъбoтa . He знaм дaли e тyĸ мяcтoтo, нo иcĸaм дa пoпитaм зa ĸaĸвo дa внимaвaм ĸoгaтo ми мoнтиpaт вътpeшнoтo и външнoтo тялo.Блaгoдapя ви пpeдвapитeлнo .
Този пост е редактиран от avenger; 18-05-16 в 18:55.
Ако хората си разбират от работата за нищо не трябва да внимаваш.Ако са парлапани нищо няма да те спаси.
Техническа нация са японците, със сигурност обичат да са в крак с времето - иска най новия дизайн, най новите стари изгъзици и съответно си ги подменят. А и не на последно място могат да си го позволят.
пп. Навремето баща ми беше донесъл, говоря ти преди 25години, 2 перални Миелета от Германия за смешни пари. Веднага се озоваха в къщите на познати и приятели и едната си работеше без грижи, премина в новия милениум и стигна чак до днешни дни. Е гътна се най накрая завалийката. Но мисълта ми бешве че при подходящо обслужване и съвестни ползватели, качеството което се предла/ше на определени пазари може и да те надживее.
Да не говорим колко пари струва старата японска аудио техника.Някъде гледах 30 годишно накамичи(вярно,че има и колекционерска стойност) за...99000 долара.Иначе аз не съм ползвал нещо японско,от което да съм недоволен.та всеки си избира техниката. Аз съм от 4 години със САМУРАИ и нямам никакво оплакване.
Този пост е редактиран от avenger; 19-05-16 в 21:21.
Професионално работи тоя японец. Там къщите им като са от картон лесно се дупчат.