Ок, мерси. Отводняването няма да е на тротоара, разбира се! Ще видим какви ще ги спретнат в събота.
Ок, мерси. Отводняването няма да е на тротоара, разбира се! Ще видим какви ще ги спретнат в събота.
Чепката, няма нищо притеснително в това, двама монтажника да направят три монтажа в един обект, в рамките на работния ден. Редовно се случва. Стига клиента да не им пречи, разбира се!
Успех в събота и се запаси с хапчета, това в кръга на шегата!
И гледай да не сложат щуцера на въшното тяло за да няма изненади като захладнее.
Мога да се похваля с монтирани вече климатици! Доволен от монтажниците, много по-чисто отколкото очаквах.
Само не ми допадна, че пуснаха общ захранващ кабел 3Х2,5 с който захраниха и трите тела едновременно /трите външни са едно под друго/. Така няма да мога да изключа от мрежата само едното, ако се наложи. Не, че не мога да си ги разделя, но идеята на момчетата беше да излизат по-малко кабели и аз приех. Не бях мислил за това изобщо. Ако смятате, че ще се налага често да се изключва от мрежата само едно от телата, кажете да го оправям, докато не е станало много студено.
И благодаря за отговорите, които получих!
Гледай си кефа и не се занимавай с глупости.
Когато е важен крайният резултат.
(спрямо стария климатик, Тошибата я сложихме навътре към помещението, заради което се наложи да оправя цялата стена)IMG_20170618_172331.jpg
Здравейте, правих монтаж на два етапа на Mitsubishi Heavy ZS-S. Тов ана снимката е първия етап, смятам тръбния път да се скрие под 5 см фибран, завъртяха ми така тръбния път, защото иначе връзките щели да останат под изолацията и нямало да е удобно за монтаж-демонтаж, така ли е или тоя лабиринt е овърхед?
https://s2.postimg.org/6bk4smhuh/montaj.jpg
Така е по-добре. Ако се наложи да се сваля тялото, ще бъде по-удобно за демонтаж и няма да ти се налага да режеш изолацията.
Само трябва да си начертая точна карта на тая змия, че ще монтирам и телевизор под климатика, да не нацеля тръбния път...
Този пост е редактиран от avenger; 13-07-17 в 22:47.
Ако,прикапе вътрешното тяло над телевизора,какво става с него?
Този пост е редактиран от avenger; 13-07-17 в 22:48.
root666 ,такава техника като телевизора обича хлад, а не наблизо да има мощен източник на топлина.
Мисля,
че топлата струя ще го прескача, но мога да обмисля да ползвам тази стена за екран на проектор и да я оставя чиста, а телевизора да е на перпендикулярната...
Монтаж на няколко етапа на 09LT и 20ZS-S със съдействието на колегата frescor
Следва замаскиране...
Фуджика...
Монтаж на стена и гипс-картонена конструкция пълна с минерална вата...
И отвън...