Аууу А за такива изпълнения трябва да има и ефективна присъда
Това не може да е истина-майтапите се-някакъв фотошоп
Аууу А за такива изпълнения трябва да има и ефективна присъда
Това не може да е истина-майтапите се-някакъв фотошоп
Това в България ли е ?
И аз се замислих дали не е фотошоп ...
А нищо-много е хубаво направено-приятно в затворено помещение с бутилки. Старали са се хората
Аз все пак не го вярвам, но ако така трябва да се прави-окей
Даааа , и конденза е изведен както трябва...
В предприятието, в което работя, съм виждал много такива изпълнения. Честно казано, сигурно не е фотошоп.
Виждал съм такова изпълнение в сградата на президентството на последния етаж, външното беше в коридора.
Подобно изпълнение има в УМБАЛ-Бургас.
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Този пост е редактиран от stainway; 22-06-18 в 21:27.
Няма, какво да се предполага случеят, който съм виждал в болницата е на етажа в коридора на лечебното заведение. От снимката ясно се вижда, че това е коридор в сграда! Сега се сещам за една статия в бургаски сайт, за един идиот, който си беше монтирал външното тяло във входа на блока. Имаше и снимки. [emoji106]Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Това е някъде в Ямбол, когато думите са излишни.
Този пост е редактиран от chany; 22-06-18 в 22:53.
chany, да видиш на работа какъв параван сме си сложили. Малко прилича на този, ама по-грозен. Обаче няма избор, накъдето и да насочим потока, така са разпределени бюрата, че все в някой духа. Ако някой го види, гаранция ще го качи в темата със снимките. [emoji4]
Ето и моя външен монтаж, вече с кабелния канал за захранването. Имам само още един въпрос - да сложа ли в кабелен канал тръбите, които са на тясната стена, дали има смисъл за 50 см, още повече че са бандажирани с лента с УВ защита
Единствено ако Ви дразни с нещо естетически-иначе функционално няма никакъв проблем според мен.