Е чакай де, има време, ще се разработи.
Много добре направено. Сребристият цвят отива много повече на Хевитата, отколкото стандартното бяло.
Май само капака е сребрист, тялото е черно.
Да,цвета се води титаниум,и пасва идеално на интериора,стаята е в сиво кафявата гама,и тъмния цвят на климатика се вписва много добре.Аз исках да бъде монтиран срещу леглото,но MEGA ме посъветва да го постави на срещуположната страна,т.е. точно над главата ми.....първоначално бях скептично настроен,но все пак се доверих на мнението на професионалиста и в крайна сметка не сбъркак изобщо.Вече 4 нощи спиме на включен климатик и всичко е ОК.Напълно бежшумен е,няма пукане,няма тракане,няма клокочене от тръбите.Сравнявам го с Daiseikai 8 в хола...ми Хевито,някак си повече ме кефи...незнам защо,сигурно е субективно..
P1040802.jpg
P1040794.jpg
P1040819.jpg
На снимките,цветовете не са излезли добре,външното тяло също е монтирано перфектно,с кабелни канали,не се виждат"черва",всичко е направено много професионално,за сега няма как да го снимам,че съм на висок етаж и нямам там балкон отстрани.Трябва да отида у съседа и от тях да снимам....а той пие по едно кило ракия,та незнам какви снимки ще излезат после..
ПП От 2 климатика при мен,и 2 при родителите ми и 1 при сестра ми,нито един не е с бял цвят
Нещо това бяло никак не ме кефи….
Този пост е редактиран от iveto; 30-05-20 в 09:42.
не се радвай от сега че като се разтрака втулката точно над главата ти и ще откачиш
Аз лично предпочитам вътрешното тяло на 50см от стената с прозорците, а аз в другият край на стаята. Пробвал съм да ми е над главата, не ми допада, има някаква акустика - шумно ми идва, дори само от духането.
Приятели, нека се придържаме към темата за монтажите. Ако ще обсъждате качествата на машините, моля да се преместите в съответната тема!
Когато си купиш климатик от някой Техношит и получиш подобен монтаж - безценно.
А дали вината е на фирмата?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
а на кого е ? като не можеш да вършиш нещо не се хващай .. тия са пълни идиоти дето са слагали климатика и аз лично бих ги изгонил
Ти откъде знаеш, дали поръчителят не е отказал да плати за допълнителните консумативи и труд, които са необходими, за да стане работата както трябва? Мегаелектроникс имат твърда цена от 150 лева за монтаж или пък е включен в цената на машината. Политиката им е да калкулират отделно всяко едно винтче или гайчица. Освен това, в разгара на охладителния и отоплителен сезон те нямат достатъчно монтажници. Трябваше да ти кача снимка на истински лош монтаж, за да разбереш какво означава. Това, на снимката, си е песен!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Това ако е "песен"....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk