Всички читави .. при нас обученията са няколко на година ,има и опреснителни курсове .
Всички читави .. при нас обученията са няколко на година ,има и опреснителни курсове .
Значи, при вас нямате право да сте некомпетентни. Ако сте, значи не ставате за работата и трябва да я сменяте
Ако трябва да се стига до набиване, то правилното място е долу, отзад И после, кой от където е
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Ако второто посещение е заради не вакуумиране на системата е за сметка на монтажната група мисля ,че нещата с вакуумирането няма да са така.
Всичко става заради ставката на работниците. За да докарат нормална надница, масово трябва да направят четири монтажа на ден, което е невъзможно при спазване на всички изисквания и без претупване.
Моите уважения, но като си се хванал на каквато и да е работа си се съгласил да я вършиш за определено заплащане ,това не означава да се претупва.
Всеки да си прави сметката и с малко по-добра организация могат и да вакуумират . Просто е - има си норми ,които трябва да се спазват! И ако някой мисли, че не получава достатъчно-да си намери друга работа. Другото са дребни шмекерлъци -никой не е на далавера в крайна сметка.
Steinway недей се пъни да опровергаваш извиненията за лошо свършена работа. То като не искаш да я свършиш добре извинения, за да я претупаш винаги ще се намерят. Като гледам мнозинството коментиращи са много добри в намирането на извинения за съжаление.
Има един огромен проблем в случая, че потребителя не знае стъпките на монтажа(в белите страни не е нужно) и не знае какво е добре извършен монтаж. Доверява се сляпо на монтажниците, защото мисли , че те знаят какво правят и очаква да го правят както е редно, но уви това е България. След това същия този потребител влиза във форума и разбира какво са му надробили. За съжаление, това са 5-10% от тези хора. Някои си търсят правата след това но други не. Масата от 90% не знае какво са им направили с климатика и както се казва в песента. "Кучетата лаят а кервана си върви....."
И на мен не ми е лесно да уча медицина на стари години, нито ми е приятно да се лекувам сам, но се налага. Такава ни е държавата и такова ни е мисленето Феодално!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Здравейте на всички отново!
След монтажа на климатика разговарях дълго и широко с фирмата относно монтажа. От страна на фирмата всичко стана коректно, смениха всичко изцяло (външно и вътрешно тяло + тръби). Донесоха си помпата и направиха вакуума (20 минути). Извиниха се за неразбирателството многократно. Името на фирмата е Вимакс - Vimax
Ето снимки от последните действия:
https://imgur.com/a/nJIuP
Благодаря на всички Ви за разбирането и помощта, която ми оказахте! Също искам да благодаря и на Alexandars, който на следващия ден след коментарите тук ми доуточни някой неща относно монтажа. Още веднъж ОГРОМНО Ви БЛАГОДАРЯ, страхотни сте! Весело посрещане на новата година и дано следващата бъде по-добра от тази!
Надявам се водата да се оттича на балкона Ви, а не върху главите на хората. При вторият случай - не, не е добре извършен монтажа.
Имам нужда от ясновидски услуги. Щом от тези снимки разбрахте, че отдолу е пешеходна зона, а не градинка примерно, значи сте много добри.