А днеска подържа при зададени 24 градуса 23.5 до 24.2. А и има опция да мери температурата през дистанционното функция последвай ме. Ако го бях сложил по наляво щеще да е близо до кюнеца на пелетката а и тръбния път щеше да се вижда.
А днеска подържа при зададени 24 градуса 23.5 до 24.2. А и има опция да мери температурата през дистанционното функция последвай ме. Ако го бях сложил по наляво щеще да е близо до кюнеца на пелетката а и тръбния път щеше да се вижда.
И в Япония може да попаднете на некадърни монтажници.
Накрая не стига, че вкара въздух в системата, ами и капачките не затегна.
Аз не виждам да е вкарал въздух като спря помпата вакуума не мръдна явно си има клапан после пусна малко фреон като откача мъркуча точно да не влезе въздух.
На мен ми хареса как залепи отрязаната пластмаса
На мен ми хареса монтажа. Такъв болкит продава ли се тук някъде?
Да го квалифицираш като калпав монтажник при положение, че не си му колега и не му разбираш работата е доста арогантно. Но пък можеше да напишеш няколко думи за собственика на съкровището, решил да бодне еолия в 5 квадрата помещение, на всичкото отгоре с вътрешното тяло на грешното място. Дали нокрия в кенеф не би работила по-комфортно
Според мен човека си монтира климатик вкъщи. И климатика е употребяван. А конусната дъска кърти. Но мнооого повече, вакуумната помпа на батерии с DC мотор.
Ами то като няма накрайник в комплекта, какво да му сложи човека. Вериятно машинара е К2У както предположи Румбата.
Човека има доста клипове, не монтира само тоя климатик
Изпратено от моят MIX 2 с помощта на Tapatalk
Тук пак остави капачките незатегнати. Баси японския шмекер. Горките клиенти на тоя, след някой друг месец ще трябва да се бръкнат за източване и повторно пълнене на климатиците им. Освен всичко друго, доста съмнителен е резултатът от електрическа конусна дъска използвана на незачистени тръби. То затова този японски "мастор" клепа обилно всички връзки със sealant.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 28-06-19 в 14:31.
Пак да попитам: защо трябва да напъва капачките?! Мислиш, че ако крана не държи, ще удържат фреона ли?
Развий си капачките на твоите климатици, после ги завий обратно на ръка и след 1 месец ще разбереш.