Страница 61 от 63 ПърваПърва ... 11515960616263 ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 931
Like Tree677Одобрявам

Добре ли и извършен монтажа?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Добре ли и извършен монтажа?

Защо не го взе с новото външно тяло което завършва на А?
    rosswen одобрява това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

То е с новото,RXM50A

4. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Може би това е старата модификация. Решетката на 12-ката изглежда различно от твоята.
    Може ли да ми снимаш пълното наименование?

Тук са снимани двете тела.

п.п 50 я ъпдейтват по-късно от август иначе пак се води А. Изясни ми се ситуацията.
    Този пост е редактиран от bobivg; 12-09-24 в 15:39.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Утре ще мога да го снимам, иначе сега забелязвам, че решетката е като на стария модел,а логото, което не се вижда на снимката е като на новия модел, спомням си и на кашона, че пишеше RXM50A и някакви допълнителни букви и цифри след това.
    Тоест да разбирам ли, че си е A, а не R?

6. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Да А си е. Модела е като R, модифициран нещо и сменено на А. Това е актуалното към момента когато си купувал 50-ката.
    При по-малките модели минават от R на А и променят външното тяло. При 50-ката външното тяло ще го променят по-късно виж снимката горе, новата визия я водят ZETA perfera.
    Абе ...... Дайкинска работа.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Благодаря, а същност каква е разликата между A и R, освен в дизайна?

8.  

9. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Обсъждали сме ги в темата.

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Да А си е. Модела е като R, модифициран нещо и сменено на А. Това е актуалното към момента когато си купувал 50-ката.
    При по-малките модели минават от R на А и променят външното тяло. При 50-ката външното тяло ще го променят по-късно виж снимката горе, новата визия я водят ZETA perfera.
    Абе ...... Дайкинска работа.
    Ето снимка на модела, както казахте размерите са като при R, серията, но се води A.IMG20240913090315.jpg
    bobivg одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Искам да попитам, дали тези пердета, ще пречат на нормалното функциониране на климатика?IMG20240926171138.jpg

12. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Няма да е нещо фатално според мен, но може да се получи паразитен шум ако постоянно ги обдухва горната клапа, в режим отопление имате възможност да изберете да духа само през долната и тогава няма да имате проблем с пердето. Поздравления за избора на машина, със здраве да си я ползвате.

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Цитат Първоначално публикувано от HRS9 Виж публикацията
    Няма да е нещо фатално според мен, но може да се получи паразитен шум ако постоянно ги обдухва горната клапа, в режим отопление имате възможност да изберете да духа само през долната и тогава няма да имате проблем с пердето. Поздравления за избора на машина, със здраве да си я ползвате.
    Благодаря ви, вее си ги, но не ми пречи,помещението е хол с всекидневна и кухня 35 кв., също мисля да отварям към коридор 12 кв. Машината е 18ка.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от winerydogsfan Виж публикацията
    Благодаря ви, вее си ги, но не ми пречи,помещението е хол с всекидневна и кухня 35 кв., също мисля да отварям към коридор 12 кв. Машината е 18ка.
    Опитайте все пак в режим отопление да ползвате само долната клапа, може пък да ви хареса повече как работи. Ще чакаме да споделите впечатленията си от машината през зимата, като цяло модела е много качествен но повечето хора които пишат ползват 9-ки и 12-ки, вие сте от малкото с 18-ка и поне на мен ще ми бъде много интересно да споделите мнението си когато застудее повечко.

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Цитат Първоначално публикувано от HRS9 Виж публикацията
    Опитайте все пак в режим отопление да ползвате само долната клапа, може пък да ви хареса повече как работи. Ще чакаме да споделите впечатленията си от машината през зимата, като цяло модела е много качествен но повечето хора които пишат ползват 9-ки и 12-ки, вие сте от малкото с 18-ка и поне на мен ще ми бъде много интересно да споделите мнението си когато застудее повечко.
    Разбира се, ще споделям за в бъдеще. Апартаментът е вътрешен и миналата зима, докато го ремонтирах, беше достатъчно топло, за да не се налага да пускам каквото и да е отопление.
    HRS9 одобрява това.

17. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Здравейте, днес беше извършен монтаж на последния модел Дайкин, който е климатик за не малка сума пари, но никак не съм доволна от монтажа. Монтажниците са казали на мъжа ми, че няма друг начин за монтаж на външното тяло извън терасата, тъй като тръбите трябвало да вървят надолу и не можели да минат над вратата за терасата. Само на път към работа видях три климатика, при чиито външни тела тръбите вървяха право нагоре, но може наистина това да е проблем... Не може ли обаче тръбата да влезе в пвц тръба някак, да върви по тръбата за простора и после на деветдесет градуса към стената и вече да си тръгне надолу по стената на блока?https://freeimage.host/i/2KWu2t9
    Нещо не мога да се справя с качването на снимка в самия пост, но дано се вижда от линка.

18. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Прилагам снимки на извършения днес монтаж: https://freeimage.host/i/2Kk9mR1 https://freeimage.host/i/2KeDWg9 https://freeimage.host/i/2KepaOg
    Никой не може да ме убеди, че е нормално тръбите да минават насред вратата за терасата, защото не можело да минат над вратата, трябвало наклонът да е надолу. Тук съм чела, че може дори външното тяло да е монтирано по-високо от вътрешното. Фирмата е Хоуммарт-Плевен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Въпроси свързани с монтажа
    От wils0n във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 21
    Последно: 17-09-13, 15:46
  2. Документ за извършен монтаж на климатик
    От imegogo във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 3
    Последно: 09-03-10, 20:49
  3. Haier HSU-09HA103/R2(DB) за 750 лв. с монтажа
    От rumo във форум Климатици Haier
    Отговори: 48
    Последно: 21-09-09, 21:31
  4. Относно монтажа
    От asd_klima във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 33
    Последно: 27-11-07, 00:25
  5. Внимание при монтажа на климатици !!!
    От DEF във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 2
    Последно: 23-06-06, 12:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе