зависи клиента как е подходил .. самата смяна на климатика е жест какъвто мене за климатик за 2к не ми направиха .. само мънкаха и увъртаха
зависи клиента как е подходил .. самата смяна на климатика е жест какъвто мене за климатик за 2к не ми направиха .. само мънкаха и увъртаха
Аз защитавам определени общоприети принципи, не защитавам хора, поне в случая. Има различни методики за пресмятане на топлинната мощност на даден климатизатор, като играта с акумулираща печка не спада към нито една от тях. Не си се интересувал. Аз самият съм описал един начин, който работи с прилична точност. Но не си го прочел. Не е добре в публичното пространство да бъдат оплювани големите фирми, занимаващи се с климатизатори, защото в тях работят кадърни хора и свястни началници, незаслужаващи такова отношение. Голямото текучество на хора е причина в тях да попада и шкарто. Друг път опитай да не обобщаваш и да не бъдеш толкова конкретен.
Успех!
Моля за линк към методиката, защото форума е много голям и трудно ще я намеря.
- - - - - - - - - -
[QUOTE=dodo_pv;707692]Не е добре в публичното пространство да бъдат оплювани големите фирми, занимаващи се с климатизатори, защото в тях работят кадърни хора и свястни началници, незаслужаващи такова отношение. Голямото текучество на хора е причина в тях да попада и шкарто. Друг път опитай да не обобщаваш и да не бъдеш толкова конкретен./QUOTE]
Извинявам се на всички честно работещи фирми които съм засегнал с моите обобщения. Но разберете, че аз изразявам своя протест от неравностойното положение в което съм поставен. Във Варна има много фирми за климатици, но никъде не съм видял някаква реално класация на обслужването което предоставят. Аз избрах фирма която съм ползвал и от която бях доволен.
човека е преподавател по електротехника и щом си го е замерил значи е вярно замерването. човека си е много наясно режимите, има още два климатика от нас, най обикновенни мицубишита, които му работели по добре от луксозния национал за 3000лв(в ново състояние). искаше да му го сменим, сменихме го. климатика си го избра сам. и такива определения като таралясници може да ги кажеш на някоя мидея или осака или нещо подобно. сега да видим този колко ще харчи. може би ще харчи по малко ток. очакваме включване.
Щом е втора ръка на над 10г. със сигурност е таралясник , защото е с електроника ... второ не се знае как е експлоатиран и механиката в какво състояние е ... Да попитам нещо, понеже съм невеж , сменено ли му е маслото на компресора ... Доколкото знам всяко масло има срок на годност , дори да не е сработено ...TEST
Този пост е редактиран от avenger; 12-02-15 в 20:42.
КАСАП ... мъж съм и къде ми е невежеството?
В липсата на елементарна правописна култура!
Този пост е редактиран от avenger; 12-02-15 в 20:43.
Не виждам какво ти е толкова смешно, но аз съм на 100% доволен, за разлика от други фирми.
При това съм доста претенциозен.
П.С. Ако имаш някакви забележки към конкретната фирма - сподели ги.
Този пост е редактиран от Kasap; 21-12-14 в 01:52.