lio58, тази акумулираща печка не я ли продаваш?
lio58, тази акумулираща печка не я ли продаваш?
как ще ти продаде акумулираща печка с КОП 3 после откъде ще намери същата
Да ви кажа и на мен ми се вижда множко тоя разход за топ машина на 100V,в подобни условия мойта китайска конвенционалка прави същия разход.
абе че е множко множко е .. ама не се знае какви топлозагуби има ..
Аз ви казвам, че топлозагубите от стаята са минимални, но вие не искате да ми повярвате. Когато се отоплявам с акумулиращата, ако я намаля от 9 на 4,5 киловатчаса на денонощие температурата в стаята в 6 часа вечерта пада за един ден от 22 С на 21. Имам усещането, че без никакво отопление, температурата в стаята няма да падне под 18 С. Топлината отдавана през външната стена ще се компенсира с топлината идваща от съседите.
Вчера ходих и си избрах друг национал CS-228TB. Няма екстри, но дано да харчи по-малко. Финансовите условия за сега не са уточнени.
След като помещението е толкова топло защо бързате да си хвърлите парите? Съберете още няколко месеца и след това си купете.
Дотогава с акумулиращата печка.
Аз парите ги бях дал. И въобще не ми предложиха да ги върнат.
Вече ми смениха климатика и дори ми върнаха 150 лв. Е трябваше да мина от мерцедес на трабанче, но с 2 години по-ново. Но когато фирмата не е загрижена за клиента тя не гледа да му реши проблема, а се стреми да го залъже някак. Можеше да дойдат на място и да го проверят, но за Japan Clima- Варна има две категории работи не работи. Или не могат да го замерят на място или не искат за да не се окаже, че те са объркали нещо. А накрая за капак единия от монтажниците ми каза, че ако се остави климатика на автомат може да се окаже че редува отопление с охлаждане и консумацията нараства. Защо не ми казаха това по-рано да го изпробвам. Сега ще изследвам National CS-228TB на същото място.
Не знам може да съм станал много претенциозен и изнервен, но считам че фирмите получават пари за да ни доставят качествени услуги от които да сме доволни.
това е крайно маломощна машина с малки топлообменници ,прецакал си се .. външното тяло е едва 19кг ..
Всеки иска много високо качество, ако може, безплатно. Нали светът се върти около него? Човек трябва да получава това, което дава от себе си. Има ли разминаване в размяната, идва болка или радост.
lio58, ненаигра се. Или се наигра...? Така и не разбрахме какъв ти е проблема.
Да беше изчакал малко преди да правиш резки движения.
е вече ми писна. а на теб не ти ли писна всеки да ти се смее. я по добре кажи на хората какво работиш ти. стига си говорил за другите какво можели и какво не. нека още малко да ти се посмеят. фирмата се е утвърдила до сега толкова години, 100% доволни клиенти, плюс това имаш други климатици от нея и си доволен. сега изведнъж били некадърни и тем подобни. дали проблема не е в теб, а? я кажи какво сме те залъгали? искаш да ти харчи 120вата на час, а в момента ти харчил 180. ти майтап ли си правиш с нас. защо не пусна запитване до панасоник-япония да ги питаш дали е нормално или не. да ти се смее цял свят. няма как климатика да хаби много ток. той си има толкова много електроника, че дори и малко да си вдигне консумацията извън норми и веднага си дава грешката. но не, ние трябва да дойдем и да го направим да гори 120вата на час. нямам думи. продължавай да плюеш фирмата. работата не отива на добре.
Добре де, след като ви писна, защо не отидохте да му го замерите, след като е изразил съмнение, че има проблем? Щеше да ви плати 25 кинта, ако такъв е липсвал. Такава е практиката. Поне, замерихте ли нещо по старата машина или направо я сменихте с таралясник? Знаеш ли аз колко много утвърдени фирми познавам, имащи монтажни групи, работещи като кучета на нивата? Човекът пише, че не бил наясно с режимите на работа на машината. Явно, не му е обяснено в бързината. Дистанционното на модела на човешки език ли е написано или е с пиктограми? Смеете му се на потребителя, че бил глупав. Ама искате да знае японски... Тъпо! Глупавите хора отдавна станаха мнозинство и е редно да се намери по-коректен начин да им се прибират парите. КТБ как го могат?