Човека си пише на Български, до колкото може и дори помага. Аз не виждам проблем и не е нормално, да се "гонят" чуждите потребители, след като правилата са спазени. Аз съм израснал с турци покрай себе си и имам приятели, от които не съм видял нищо лошо. Има хора и хора, не бъдете преднамерени, гробализацията е явление, което набира все по-големи темпове и няма намерение да бъде спирано.
приятели, дойдох тук, за да споделям информация, да получавам информация. Форумът ви е пълен с техническа информация. Качествен форум. Бих искал да споделя своя вътрешен опит в 30-годишния ми професионален живот.
Превеждам статиите по google translate.
Бих искал да благодаря на хората, които ме подкрепиха
arkadaşlar ben buraya bilgi paylaşmak , bilgi almak için geldim . Forumunuz teknik bilgi dolu. Kaliteli bir forum. Ben 30 yıllık meslek hayatım içideki tecrübelerimi paylaşmak isterim.
Yazıları google translate ile çeviri yparak atıyorum.
Destek veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Още вчера и аз казах, че не виждам проблем, че човека пише тук, пък Касапа ма прати в Японско /майтап/.Така можем да видим нещата и от другата камбанария.Малко зор с гугъла, ма се хващат нещата.
И аз не виждам проблем. Иначе майтапа си е майтап /понякога и бъзик/. Евала, на братчеда за положените усилия, още повече че на не го му е много по-трудно да ни пише, отколкото на нас - да го разбираме. Верно малко тюрлюгювеч става през гугъла, ма да сме живи и здрави!
Cheap installation .. Discount, 70% campaign
Ето за така наречените тампони,раздвижена шпилка,които монтират климатичните мАйстори и вземат по 20-30 лева.
Тези тампони са калпави.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Не вършат нИкаква работа,по добре не давайте пари.Реално тампона е това между двете шайби.Но затова ми е любимия лаф: Докато има овце,ще има и овчари..
Нищо към никого..
Тампони най-различни, не знаеш какво има вътре. Преди време имаше едини испански, още на втория месец се разпадаха.
На мене като идваха за тракането на хевито натегнаха гайките на тампоните. Ма така ги натегнаха,че колко стърчеше резба се удвои. Били хлабави и за това били шумовете. Сладури. Кога ли ще се разбЕга по балкона.
Ако смеската е добра / с достатъчен % каучук/,няма как да се получи този резултат. По порестата структура ми прилича на китайски "полиуретан",като ходилата на обувките им. Всякакви отпадъци има, но основната съставка не.