Утре ще ви снимам,слагам някакви автомобилни.Първите са ми още от Осаката,но не са изложени на слънце със сигурност са над 10 години,не са мръднали.Ще взимам за една позната,ако имат опаковка ще ги снимам.
Утре ще ви снимам,слагам някакви автомобилни.Първите са ми още от Осаката,но не са изложени на слънце със сигурност са над 10 години,не са мръднали.Ще взимам за една позната,ако имат опаковка ще ги снимам.
Единият го вързах. И хевито ще вържа.
Запазил съм снимка,производителя наистина е Пловдивски.
dodo, не ги аз решавам нещата с тампоните. Така си го монтираха от Кондекс. Явно шевката им е дала инструкции - турската сглобка на тампони, тайванската без. Знам ли.
Не знам какво очаквате от тампоните с прекъснати шпилки.Принципа при всички е еднакъв, различни са само главите на шпилките и използвания каучук.Аз моите си ги купувам от Варна.
Този пост е редактиран от edi1; 21-12-17 в 10:09.
Хубав монтаж, добра работа.
Мисля, че моментната цена на монтажа не е най-важното нещо. От опита ми в сферата хиляди пъти съм виждал едно и също нещо. Факт е, има три категории монтажници: 1. Такива, които знаят как, могат го и правят перфектен монтаж. 2. Такива, които знаят как, могат, но или не им се занимва или началника ги кара да бъхтят по 3-4 монтажа на ден, за да изкарат "баснословните" 70-90 лева надница. 3. Такива, които си мислят, че знаят и могат, но на практика чеп за зеле не става от тях. За съжаление, монтажниците са масово от 2-ра и 3-та категория... Накрая ефекта е един и същ (писане тук и разправия със сервизите). Цената за монтажа се определя от много фактори, включително и цената на климатика. Пример: С удоволствие ще монтирам DAIKIN URURU SARARA или FUJITSU GENERAL NOCRIA АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО, ако аз му го продам