Здравейте,
И аз се присъединявам към питането за фирма/контакт за монтаж за гр. София, за една 9000ка. Също така, когато монтажът е от различно място от мястото на закупуване, важи ли гаранцията?
Поздрави и приятен ден.
Здравейте,
И аз се присъединявам към питането за фирма/контакт за монтаж за гр. София, за една 9000ка. Също така, когато монтажът е от различно място от мястото на закупуване, важи ли гаранцията?
Поздрави и приятен ден.
Този пост е редактиран от devilwish; 19-10-21 в 15:35.
Още две машини от Александър при мен, няма да го хваля повече Честит имен ден, много здраве щастие и късмет!
Препоръчайте читав монтажник или фирма за област Стара Загора.
Този пост е редактиран от kuncho; 24-11-21 в 22:59.
45 минути вакумиране и тестване. Те това е педант !
Здравейте,
може ли някой да препоръча читава фирма за климатици за град Бургас.
Здравейте,
моля Ви да ми препоръчате професионалист който да ме консултира за избор на климатична техника (3 или 4 климатика) за апартамент в гр. Пловдив. Спецификата е, че има всекидневна от 50 м2
Leo_P,
Пиши на Александър
https://forum.setcombg.com/members/aleksandars.html
Здравейте,
Има ли някой запознат с фирмата Елтерм за град София.
Интересува ме как са монтажа и изпълнението.
Ако някой е бил клиент ,моля да сподели мнение.
Благодаря предварително
Да похваля Щеревите за пореден път, вчера монтираха 4 машини вкъщи, две стари от другия апартамент, профилактирани и още две нови Hitachi 18RPE, отделно в един приятел монтираха свалена и профилактирана една Тошиба.
Привет, някой може ли да препоръча колега от форума или нормална фирма, която би извършила в София услуга по изместване на тръбния път за отвеждане на конденза на две външни тела? В момента в апартамента на приятелката ми от ваничките с коляно просто стърчи по една тръба напред, но капе по терасата на съседите на първия етаж и с основание се сърдят (до скоро не е живял никой там)... оттичането трябва да се премести към водосток, той е сравнително далеч, а и нямам особено желание всичко да замръзва - има си пуснат подгрев и т.н, но си иска човек с опит, който да знае как да направи нещата човешки. Няма връзка с оригиналните монтажници, които явно не им се е занимавало много, а климатиците са купувани от вносител (Интерметал), а те не предлагат подобни услуги...
Първата снимка (цък) е от двойния прозорец в ляво на водосточната тръба, която се вижда на втората снимка. Големият прозорец до него е неотваряем... по-дълга тръба напред, уви, не е опция, а ме притеснява, че към водостока стават много колена по веригата... достъп с алпинисти отвън не е възможен, само с вишка от двора/паркинг...
А в двора, може ли да влезе вишка?
Бтв проблема ти е за водопроводчик.
Да, телескопична вишка от тези по-малките самоходните е влизала заради едни течове между калканите на този и съседния блок. Иначе мен ме притеснява основно заледяването зимата, гледам, че повечето климатици наоколо зимата замръзват и избива лед около връзката им към водостока... та предполагам, че читав монтажник на климатици ще разбира повече как да върже нещата правилно... наклони, нагреватели и т.н. Пък и водопроводчиците май нямат много опит да висят през прозорците, ако може да се направи без вишка :D
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате фирма или човек в Русе, който да демонтира стар неработеш климатик и на него място да се монтира нов СтарЛайт?
Благодаря предваиртелно!
Здравейте,
може ли някой да препоръча читава фирма за покупка и монтаж на RAK25RPE/RAC25WPE за град Хасково.