Колеги препоръчайте ми фирма или човек за монтаж на климатик в или около Ямбол
Колеги препоръчайте ми фирма или човек за монтаж на климатик в или около Ямбол
Ив сервиз, на Трите вятъра.
По цената която са дали на сайта с клипа https://www.denri.com/contents/category/price/ цената която искат за монтаж на домашен климатик е 207 лв. без уговорки колко е голям климатика. Но те япончетата са тъповати и в Япония стандарта е доста по-нисък оттук и работят почти благотворително.
Искам да изкажа още веднъж, моите добри впечатлени от монтажа и най вече от бързата и адекватна поддръжка на климатик от Александър. За Пловдив горещо го препоръчвам.
Ти едва успя да го похвалиш за монтажа, а и вече стигна до поддръжка
Грешки винаги стават важното е да се оправят.
Прав си но грешката не бе при него а при производителя, но той го отнесеИ се убеждавам, че не само монтажа е важен но и адекватната подръжка. Така, че внимавайте в избора!!!
А ако ти е монтирал десетина машини, в рамките на няколко години, как ще коментираш? Сигурно не си запознат, но забърса и лайната на едно пазарджишко говедо - монтажник, което ми беше сасипало чисто нова машина. Грешки стават, когато се натресеш на неправилната монтажна група или пък техник. Случвало ми се е.
Къде точно видя да приписвам вина на някого, а и как бих могъл при положение, че потребителя не дава никаква информация за проблема. Пределно ми е ясно, че проблема може да е и от дефектна машина. Също така не вярвам и в безгрешните хора.
В този пост така и в първият му единствено което прави са четки без каквато ида е информация. Може и само затова да се е регистрирал, няма лошо щом се чувства длъжен.
Отговора му на моя коментар "Прав си но грешката не бе при него а при производителя, но той го отнесе" предизвика истинска усмивка в мен и бях решил да го подмина, затова само го харесах.
Понеже виждам как вече се готвите да откриете DMS линия ще коментирам и него.
Отстъпката за дистрибутори на тази машина надхвърля поне два пъти цената на монтажа и тя не е случайна. На всички вносители на която и да е марка им е ясно, че ще има процент гаранционно дефектирали машини. Тогава разходите за установяване на проблема и отстраняване (загубеното време), транспорт до клиента (може и няколко пъти да се наложи), физическата подмяна на дефектиралата част, зареждане с фреон (евентуално) ще е за сметка на монтажната фирма. Така, че няма никакво геройство, а е очаквано поведение на всяка сериозна монтажна фирма. Заради тези разходи отстъпките, които имат са различни от тези които вносителя може да си позволи да направи на краен клиент.
Уверявам ви няма под вола теле Сашо при мен е монтирал и подържал общо 7 машини ако не бъркам. Познанството ни е от този форум, когато някой си разбира от работата заслужава похвали, както и да звучи. Сигурно има и други читави фирми в Пловдив, аз съм избрал вече и се опитвам да спестя четене в форума и неприятни моменти за някого. Не разбирам от клими на техническо ниво за да коментирам, машини, проблеми, доставчици и гаранциони условия. Затова се обаждам на Александър и не си губя времето. Всеки е свободен да избира когото и каквото си реши.
Хора, какво се задърляхте за една фраза? Ок. Човека е доволен, Хвали ЕрЕс Логистик... няма лошо. От неговата си камбанария са ОК. Има право, и се възползва от него.
Друг явно не ги одобрява... съвсем нормално. Гледни точки - хиляди и все различни.
Всеки си преценява. Аз също от форумните писания си имам мнение... но вие нещо на обидени го докарвате?
... Идват празници, нека да се уважаваме?...поне до другите такива..
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Здравейте, препоръчайте фирма за монтаж на климатик-Стара Загора/Пловдив,аз съм по средата.
Здравейте,
Моля да ми препоръчате монтажна фирма на климатци за София района на Бъкстон.
Поздрави