Булгаз-Хасково
Здравейте,
Търся човек/фирма за монтаж на 3 климатика star light м. Банско - 12, 18 и 24. Необходимо е да има право да постави печат в гаранционната карта тъй като изискването за да се признае гаранцията е да бъде извършен монтаж от оправомощено лице. Държа на качествен монтаж по всички правила. Ще съм благодарен за препоръки!
И аз скоро купих старлайт от емаг, но за монтаж се споменава само Пан сервиз в описанието на продукта. Или съм недочел?
Като си го монтираш сам гаранция ще важи докато не ти се наложи да я ползваш.
Screenshot_20240214_105251_com.huawei.browser.jpg
За гаранция на климатик от емаг
благодаря за инфото, frick!
Здравейте! Фирма за гр. София за продажба и монтаж на климатик?
Попаднах на това видео и човекът ми направи много добро впечатление и като работа, и като разбиране на това, което работи.
https://www.youtube.com/watch?v=HDkn...el=Dido%26Kali
Ами говори убедително и сигурно звучи много добре ама не се правят така нещата.
Тръбите не се изкарват директно назад от дясната страна на вътрешното тяло защото гайките остават зад стената. Вътрешното тяло не може да се демонтира ако се наложи без къртене евентуално и рязане и последващо запояване.
Не спази и изискванията на производителите за минимален тръбен път. А те знаят защо го изискват за разлика от него.
Този пост е редактиран от bobivg; 20-07-24 в 07:08.
Той си го каза за изкарването директно назад, че не е ок, но явно така се е наложило....и при моето ЛГ така се наложи да се прекарат.
За тръбния път си прав, но и аз съм с къс тръбен път и нямам проблем вече повече от 10г..
То и тези които не вакуумират това казват. "Толкова машини съм пуснал така и няма никакви проблеми" ....... клипа съм го гледал много отдавна, само прехвърлих набързо за да съм сигурен че е същия. Не мисля да го гледам отново, но можеш ли да ми кажеш каква е причината да не ги изкара тръбите от от лявата страна и да не завърти едно две кръгчета зад машината?
Toй си проби от ляво първо(до прозореца), но явно е ударил на камък, не стана ясно, с тръбния път малко се изложи, факт, сигурно е сценична треска(да те снимат и постоянно да ти задавт тъпи въпроси), не прави впечатления на човек, който не е наясно точно с това.
А бе това да му е кусура, като знам какви маляки има, този е цвете.
Преди няколко месеца подмениха няколко климатика в офиса, познай дали ги вакумираха, няма да казвам името на софийската фирма с 5-6 магазина за климатици само в София.