Dkolov, колкото и да пишем и да се пенявим в някои държави има съсловни организации, занаятчийски сдружения и т.н. Тука го има само на думи. Ако видиш някой гащник да кове външно тяло на накоя стена и подадеш сигнал в инспекцията по труда ще получиш любезен отговор от държавата (защото инспекцията е точно лицето на държавата по повод на трудово-правните отношения), че те не можели да санкционират физически лица, а само фирми, че не можели да влязат в апартамента на еди кой си и да съставят акт на физическо лице и какво ли не още. Казано с дуги думи първо ДЪРЖАВАТА и след това липсващото гражданско общество не искат (то гражданското общество като не съществува няма и как да поиска) да има ред, да се плащат данъци, да има пътища, да има просперитет. Но това е безкрайна тема и няма нужда повече да се отплесвам в тази посока...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1313348308[/time]_________________________________________________
climamarket, Нямам нищо против да си правиш в различните теми реклама, но нещата би трябвало да са равнопоставени за всички. Щом на теб ти е разрешено би трябвало и на другите да е.
[/quote]
моите линкове не са единствените тук и не виждам защо трябва да ме упрекваш само мен
по повод на конкретния линк това не е никаква реклама, а напротив опит да се внесе яснота по въпроса как да се ценообразуват монтажите
ако все пак ти преча с нещо мисля, че е редно да се обърнеш към администраторите и те да решат как да постъпят
аз ще се съобразя с тяхното решение