Малко късен отговор по-темата, но куп от ангажименти не ми позволяваше форумна активност известно време.
По случая на ел ниньо - Действително става дума на грешка на монтажната група, за която вече е наложено дисциплинарно наказание. На клиента е предложено да се направи изтегляне на фреон, вакуум и зареждане с нов такъв, но той реши да остави нещата за момента така. Като реверанс за неприятната ситуация му е дадена безплатна профилактика за първите 3 години.
По случая на никсан - малко след писмото, за което той споменава, на същия мейл пристига следното ново писмо: "Искам да се извиня просто е станала грешка за вакуумирането моля да ме извините било е направено. Много се извинявам отново." В крайна сметка, когато сипеш обвинение срещу някой и си сигурен, че си прав, трябва като кажеш А, да си готов да кажеш и Б, защото в противен случай изглежда все едно излишно си вдигнал пушилката.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат
 Първоначално публикувано от Vimaxclima
 Първоначално публикувано от Vimaxclima 

Тоя ток дето ще го изгори за тия 5 години ще го платиш от джоба си и се получава нещо като "купих си шарп, плащам ток като за мидея"
  Тоя ток дето ще го изгори за тия 5 години ще го платиш от джоба си и се получава нещо като "купих си шарп, плащам ток като за мидея"
						 Даваите съвет какво да правя ,че се притеснявам да не ми похабиха климата тези .....
 Даваите съвет какво да правя ,че се притеснявам да не ми похабиха климата тези .....