Страница 8 от 12 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 180
Like Tree56Одобрявам

Въпрос за монтаж на климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2014
    Живее в
    Стара Загора

Отговор: Въпрос за монтаж на климатик

Здравейте за да не пускам друга тема имам същия проблем като темата за изкривената тръба "Тема: Шум като течаща вода от климатик - нормално ли е? , и исках да попитам нещо НДР 225 тошиба е климатика Скоро имаше проблем с 4тръбния винтил ли как се казва точно не помня но смениха ми тялото външното сега си работи без проблем климатика НО имам този шум и от водата" но при мен е нон стоп се чува кхкхкхкхкхкхк и откачам искам да дадете едно мнение дали е от чупката на тръбата и това че тялото е може би на равнината или малко по горе от вътрешното тяло , от климатика съм доволен като работа и разход по моментен го следя и е супер постоянно е на ЕКО другото което виждам че това го прави в момент в който е на малките градуси 17 18 19 20 , и тогава ако работи на по сериозна степен вентилатора не го прави това ....
    http://www37.zippyshare.com/v/75480120/file.html
    http://www37.zippyshare.com/v/76882213/file.html

IMG_20141101_115956.jpgIMG_20141101_120017.jpgIMG_20141101_120100.jpg
    Този пост е редактиран от chippen; 11-12-14 в 02:01.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Шарпа ми 9GHR е със същата чупка и нива на външно и вътрешно и нямам излишни шумове. Дано наистина не е прегъната някоя от тръбите.

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

А защо не си зададеш въпроса дали японеца не го е изхвърлил този климатик точно заради този проблем. Навремето когато започнах със втората употреба имах две еднакви мицубишита със "жични дистанционни" като едното което беше в спалнята и постоянно клокочеше. След размяна на външните шума се премести на този в хола.

5. Тук е от
    Aug 2014
    Живее в
    Стара Загора

Преди два дни се смени външното тяло поради пробл. с четиритръб. вент. и това ли да е от него .... От това което изчетох най вероятно е заради късия път който има- няма метър и това не го прави винаги а понякога също в крайна сметка как ще се разбере дали има или няма нещо защото смяна на вътрешното не е възможно поради нямането на налично и вътрешно такова Сега и смяна на климатика ако трябва нацяло вече ...

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

ХУБАВ КЛИМАТИК,ЗАКУПЕН ОТ НЕПОДХОДЯЩИТЕ ХОРА.......................сори за буквите
    blue1 одобрява това.

7. Тук е от
    Aug 2014
    Живее в
    Стара Загора

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA Виж публикацията
    ХУБАВ КЛИМАТИК,ЗАКУПЕН ОТ НЕПОДХОДЯЩИТЕ ХОРА.......................сори за буквите

От къде знаеш от къде е закупен ... и в крайна сметка КАК Аз да знам кой какво предлага Нали затова продават за е доволен клиента Аз съм дал шанс на хората вече един път да го оправят смениха тялото , въпроса е че проблема сега се показа преди го нямаше и вече не знам на кое се дължи и затова и пуснах темата за момента никъде нищо не съм казал като фирма

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

ДУНДИ, никой потребител не може да прецени на какъв хал е дадена машина, като влезе в магазина и си избира втора ръка.В крайна сметка затова са продавачите, да ти продадат читава техника, не да си играем на проба-грешка.Спокойно има място за монтаж на 3 метра тръбен път, ама кой да пести тръба.ТОШИБА обикновено имат минимум 2 метра и купувача не е длъжен да знае такива характеристики.Аз до сега не съм видял някой да монтира европейско ХИТАЧИ с 5 метра тръба, въпреки, че по инженерните книжа точно толкова е задължителния минимален път, даден от производителя за 99% от моделите.Пък и не винаги, по разни причини, е възможно човек да си вземе машина "от знаеш кого".
    chippen одобрява това.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

ЧИПЕН,явно скоро си открил форума....................аз преди да купя нещо,чета,задавам лаишки въпроси и тогава купувам.в повечето случаи плащам някой лев повече,ма после.......кеф.климатика е страхотен,но явно не е срвизиран и поставен от ВЕЩИ ЛИЦА.А от къде знам от кой е закупен ли.............самият ти пост го показва.закупен е от някой,който ти иска парите,а на те иска за КЛИЕНТ.във форума има няколко колеги,дет с риск да те загубят не ти предлагат дадена машина.за последните две чаках около 6 месеца.изводите са си за теб.ЕДИ не си прав.инфо във форума-ГЬОТЕРЕ

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Абе то инфо има, ама не всеки е длъжен първо да стане половин инженер, преди да си купи климатизатор.Все пак трябва да има някакви нормални отношения продавач-купувач.
    VeleV.Klima, justify, mirandi и 1 други харесват това.

12. Тук е от
    Aug 2014
    Живее в
    Стара Загора

човеко не мога да СПЯ по форумите и по цял ден да чета над 1500 теми и да задавам над 5000 въпроса на кой ли не , говорил съм с няколко човека КОЙТО са боготворени в форума , избрах един от тях за добро или зло , както каза и ЕДИ няма как да знаеш какво купуваш когато е 2ра ръка най малкото когато не си на толкова ТИ с нещата ? ! Попитах съвсем нормално като човек ВСЕКИ който ИМА ИДЕЯ какво да се направи в случа или да даде съвет а не да ми вадиш философски теми колко време си чакал за климатик , по тази твоя логика ако трябва да говоря с японеца направо да ми каже става или не става и да изчакам , НАЛИ затова е фирмата до момента не мога да кажа нищо лошо въпреки , че типично БГ черта е веднага да се плюе и псува , момчето с което говоря за момента е ОК , дали монтажника оцапа всичко вече е др тема ! Като идеш за хляб бъркаш ли с пръста да видиш какво има вътре в него !? Моля темата да продължи само от хора който наистина има какво да кажат а не само да си чешат езиците а ти като си толкова вещ КАЖИ къде е проблема от една снимка

13. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

НЕ БРЕ НЕ СЪМ ВЕЩ,а избирам вещите в занаята.що никой не се е оплакал от БРАТЯТА в тоз форум...............не искам да им правя реклама(а трябва).купил съм от ЩЕРЕВИ 5 климатика и само ви чета оплакванията.ЧИПЕН не си виновен ти, а ТЪРГАШИТЕ

14.  

15. Тук е от
    Aug 2014
    Живее в
    Стара Загора

Какъв е проблема тогава ЯСНО е и на мен , че и аз не съм виновен за братята нищо не мога да кажа ПРОСТО това което ми предложиха беше на цена която значително надхвърли бюджета който трябваше да имам АЗ, който е виновен ще си оправи нещата това което исках АЗ тук е МНЕНИЕ нали затова е форума а не само да се говорят празни приказки понеже ТИ не каза нито една свястна и с мнение по темата или съвет ! а само оплю всичко Явно ти върви в живота и за друг път ще знам , че мога да разчитам на теб за да може като си купувам кола да те питам , като си вземам апартамент да те питам , и най вече като си вземам ЖЕНА Ще видим какво ще стане с климатика и какво ще се свърши от фирмата АКо съм недоволен ще кажа по подробно , а ако всичко е наред ще бъде показано положително мнение Мисля , че това е добра реклама и за тях и в двата случая !

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Аз съм на мнение, че щом с предното външно не е имало такъв проблем, то причина да се появи при второто външно е или монтажа или самото второ външно.И в двата случая причината е в продавача и той би следвало да си довърши работата.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

това което ми предложиха беше на цена която значително надхвърли бюджета който трябваше да имам................
    мани ги бре-КОЖОДЕРИ..........въпроса ти не е за мнение,а за кадърен майстор.що ми се сърдиш,като че ли аз те наврях там.пък исканите от ЩЕРЕВИ повече пари...............ми осъзнали го сега.и кво и да си купуваш-НЕ ПИТАЙ МЕН,аз не съм капацитет,а ПРОСТ ЧИТАТЕЛ чието загубено време по форумите му спестяват пари и нерви.виж за жена -ПИТАЙ МЕ......моята е красавица

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA Виж публикацията
    моята е красавица
    +1

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 12 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за монтаж на климатик в ниско помещение
    От Firefox във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 10
    Последно: 28-10-14, 22:03
  2. МОНТАЖ НА КЛИМАТИК
    От aimilios във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 8
    Последно: 11-11-11, 11:31
  3. Въпрос за монтаж на климатик
    От zlt888 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 25
    Последно: 07-11-11, 13:30
  4. Монтаж на климатик
    От maddog9 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 51
    Последно: 20-07-11, 22:02
  5. Въпрос относно монтаж на климатик
    От mmony във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 29
    Последно: 08-08-09, 20:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе