Или не пишат ...... аз съм от скоро във форума и видях доста хора които спряха да пишат.
Кои само в този раздел кои нацяло.
Понякога това е по-лесния вариант вместо да се бориш с вятъра
И аз от скоро намерих това място. Има доста хора които разбират и помагат. Доволен съм.... доста неща могат да се научат.
Абе малко раничко за подготовка на летния сезон е при мен. Почвам от вътрешна 16гр.
Плазмата на Национала спря нещо. Няма разряд няма съскане, няма грешка.
Ще се разглобява, ама да се постопли.
Ще мерна първо какво напрежение вади пък ще го мисля. Някой ако има принципна схема на генератора дори да не е на Национал ще е от полза.
Е аз го казах в кръга на шегата (ние сме в къща) търси се топлото още...
- - - - - - - - - -
Вечер се пускат да мъркат.В апартаментите е топло и без отопление, но при нас до 18 градуса пада без отопление вечер и е кофти.
Този пост е редактиран от ivan9494; 21-03-19 в 23:54.
Ем студено е на дамите.Чак на 26 не, но на 23 е нагласен нашия на 23 е нагласен след работа като се приберем да е приятно.
Просто няма какво да се пише. Полезно и интересно, имам в предвид. Машините работят по 2-4 часа в денонощието, останалото време си почиват. Единствено днес, 60-ката работи през целия ден. Беше си по-хладно 7-10гр. Но като цяло, нищо интересно.
Тази седмица ще поработят, че го дават до 10 градуса максимални.
Японски панасоник със същата ваничка и със същите проблеми като европейските си събратя.
На 2:41 се вижда стиропора, който е залепен вътре.
А на 2:51 се вижда и плесенясалият отдолу топлообменник, понеже ваната е с наклон напред, постоянно задържа вода и долната част на питата непрекъснато кисне в нея.
Старата конвенционалка за 450 лева имаше далеч по-добре проектирана кондензна вана.
Първия е базов модел. Втория няма. Иначе можеш да го махнеш стиропора.
Айде последен напън на зимата...