Виж дали сваля тока до или под 1A откъм 230 волтовата страна
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Виж дали сваля тока до или под 1A откъм 230 волтовата страна
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Явно никакъв. Да вземат да се засрамят и да започнат да ми плащат. Иначе, нека им!
[emoji23]
Аз не знам какво ви плаши и 25-цата на Хитачи? Какво като идва преоразмерена, нали се вижда какви са дебитите и шума на първите степени? Напълно подходящи са си за малка стая, според мен. Дано са пооправили дефроста, иначе забележки нямам. Изглежда добре хардуерно и като характеристики. Наживо не съм ги виждал/чувал как работят RPD-тата.
Този пост е редактиран от rosswen; 10-11-19 в 14:55.
Че то има ли производител, който да е правил промени по дефростите последните години, защото аз не се сещам за такъв.
Комшоята е с РПЦ 35 в около 25 кв хол , но топли и преходна спалня и коридор (в кухнята е МЕ 9 ка )
Имат две малки деца и вратите в тях стоят за Украса.
Преди година беше само РПЦ- то и една духалка за кухнята .
Бил съм в тях и си работи доста тихо . Мисля , че вечер само го пускат на тих режим , че спят в хола .
Дори когато беше само РПЦ си беше топло в тях като съм бил на гости .
На мен ми харесва как работи и топли , а и най- важното комшията е доволен от сметките и толината.
Аз му го препоръчах модела ,а нецата свърши трудната работа с монтажа
Нищо не ме плаши в 25RPD, имам един и работи чудесно на отопление. За малка стая е подходяща за отопление, за охлаждане не бих казал.
През деня свалям градусите и пускам турбината на трета степен, а вечер ги качвам и свалям турбината на втора. Преди два дни бях забравил да сваля турбината на втора и не ми се ставаше, оказа се че спокойно се спи и на трета степен на турбината, което приятно ме учуди.
Не мога да кажа същото за 35RPD, той е доста по шумен на втора степен на турбината - за това ще го преместя в дневната.
Там няма кой да му обръща внимание, определено е топлеща машина, но е подходяща за помещения с по-висок шумов фон.
Този пост е редактиран от the inquirer; 10-11-19 в 16:25.
Днес ходих до село и направих няколко кардиограми.
С автоматичен вентилатор е он/офф със висока зададена степен излиза от цикъла.
За сега наблюденията и за двата e че трябва външната да е под 10градуса за могат да стигнат до минимума с автоматичен вентилатор.
При старт и двата развъртат с 30Hz.
И този е с минимум 10Hz, максимума 100Hz. (домашния мин. 10 макс 80) консумацията отчитана от приближението е на стъпка +-40W, като я сравнявам с ватметъра.
Консумация при минимум и тези условия.
п.п Фоновия шум е от телевизор Панасоник.
- - - - - - - - - -
приближението -> приложението
- - - - - - - - - -
И още един послепис
при 30Hz консумация е 500-600W на двата.
Колко вата е компресора на RAK-18RPB/RAK-18WPB?
710 вата или греша?
Това обяснява нещата. Все пак и по цена и по характеристики въобще не е цепеница.