Абе вие не можете ли да си купите климатик ей тъй - за кеф,
да му натиснеш копчето на каквото ти е кеф, и да не му мислиш повече -
той си знае.Та нали за това даваме по 1.5-2000 на стая - за да не го мислиш!!!
Абе вие не можете ли да си купите климатик ей тъй - за кеф,
да му натиснеш копчето на каквото ти е кеф, и да не му мислиш повече -
той си знае.Та нали за това даваме по 1.5-2000 на стая - за да не го мислиш!!!
Защото ако теорията за Японските втора ръка пропадне доста хорица ще загубят пачки.
Лесно е беден и глупав човек да се гърби.
Един ден като станем Европейци и почнем на 3-5 години да си сменяме коли,техника и тем подобни нещата ще се наредят.
До тогава ще се купуват клими,печки,перални,хладилници и какво още се сетите втора ръка.
От всичко най- ме е яд за дрехите втора ръка ( супер мизерници сме )
Направо с подарък трансформатор да ги изнасят към Япония
- - - - - - - - - -
Акихито му дреме на хито-той се пенсионира догодина Използваме момента и заливаме пазара с Осака-вероломно нападение.
Може да ни отвърнат с по-хубави европейски модели
- - - - - - - - - -
П.П. Дотогава аз лично съм заложил на американски брандове с история
Това,че има ред не е непременно диктат Всеки може да внесе и разпространи стоки отговарящи на определени европейски стандарти.
Поне да отговарят на електрическото напрежение. Потърсих трансформатор тук, но не намерих с повече от 1500 вата и струва 130 евро.
Аз лично не съм чул някой да ползва подобни уреди внесени някак си от Япония или Америка...
От друга страна -щом има търсене-ще има и предлагане. Всеки , който има право на глас за парламент-може да си избере и подходящият уред
Винаги ме е изумявало нидерландското чувство за хумор...
Трудно ли го усвои?
Не оказа се, че ми е вродено и си паснахме веднага преди почти 25 години
И 25 години не разбра, как точно функционира един европейски парламент?
И ко стига, да си хвърля японеца и какво да взема на негово място.Я да чуя европейско предложение, ма поне да го доближава по топлоотдаване , щото като ида на вилата, искам за 30 минути да стопли 32 квадрата подпоривно.Сиреч около 5 кв при -15.И да е тих, щото е над тиквата ми.Другите неща дето може ги прескачаме.А, и да струва 900 лева.От мен да мине, 1500 да струва.
Купи си нещо хамериканско с традиция...
@dodo_pv
Никой, ама никой не го интересува това тук.
Интересува ме местното управление и държавното. Никога не съм чул неща от рода на: от Европа ни налагат да правим това или онова.
По време на кризата дори се дискутираше дали да не направим Nexit , но в крайна сметка се печели повече от членството....Ако има какво да предложиш на другите...
Нищо му няма на Европейския парламент-проблема е в друг телевизор
Европейският съюз е възможност за отворен пазар , а не рестрикция.
@edi1-Нищо няма да хвърляш. Щом си доволен-какъв е проблема? Освен ако не искаш произведен в ***** до -43 градуса))
Този пост е редактиран от stainway; 29-08-18 в 01:37.
И аз за ТРЕО си мислех.stainway, шега да става, ич даже не го барам японеца, голем дзвер е.То стане ли -43, ракията ми ще замръзне в чашата, аз за клииматика ще мисля.