Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 19-11-18 в 22:05.
Aleksandars, моите уважения, надявам се да не прозвучи нетактично, но не знам за моето, но твоето може би е болестно състояние. Ригистрирал си се в една камара форуми ( както и някои други юзери )
Хора, бизнес не се прави така, не може човек сам да свършиш персонално и лично цялата работа. Просто е невъзможно.
Хубава вечер на всички.
- - - - - - - - - -
Велев, ти как си намираш клиенти и работа.
Висиш ли по форуми?
/ и на вносител не се правиш, нали /
В този биснес, хората искат и държат да получат персонална услуга. Като искам да пратя колегата при клиент и ми се отказва. Хората искат лично внимание и са прави. Затова и биснеса е леко бутиков. Големите фирми искат същото. А Сашо и брат му се справя перфектно. Предолагам нямат нужда от нечие лично одобрение. Просто си знаят цената.
Що се занимавате с този форум и няколко други. Щом работа има, клиенти има. Защо?
Като ще правиме сеира да почваме
Аз мисля да спреме.
Ми ти не си се спрял от незапомнени времена със сеира и шкартото по темиге, и глупостите. От хиляда твои поста, колко, мислиш, са полезните за читателите? И аз се забавлявам, ама ти се не спираш [emoji6]
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Ми да каже Mega.
Много добре е знаел какво ми продава.
- - - - - - - - - -
.....
- - - - - - - - - -
Уважаеми dodo, предимно съм описвал какво виждам и се случва с т.н. супер дайсейкай 6, ако и на тебе са ти се сторили, че се случват глупости, да глупости са. Да работи глупаво. Да така работи. Не ми е била толкова целта полезност, колкото решение. Но нали съм ти го обещал, някой ден по еконт.
Този пост е редактиран от milanov; 19-11-18 в 22:29.
Мега няма угризения, спи спокойно. Същата машина Mega си я е сложил на децата. На Mega колегата има две такива вкъщи. Ако исках да те преметна, нямаше да си я взимам и аз. Стига глупости и внушения. Машината е прекрасна, просто не е случила на собственик. Днес бях на оглед за втора машина на клиент с 6-та серия. Питах специално, каза никакви проблеми. А, ако знаеш колко има монтирани ...
Нали се сещаш, че в скалда имам към 30 машини. Ако нещо имам съмнение в тази да съм я сменил на секундата. Но нямам такова намерение.