Колега, след третото саке, лампи ми не трябват! Късно почва при мен отоплителния сезон, под 180W - 200W зърна ли, веднага гася! Опазвам околната среда, гледам да не повишавам ентропията
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
На мен след третото най-ми требе светло, че почват да се зацапват свещите и не моем уцели самурайската туршия. Обичам да ми е светло и топло-на тъмно и студено ще караме цяла вечност.
Както казват китайците -не важно една котка дали е бяла или черна, стига да лови мишки
Дали определен климатизатор пада на ххх вата или не е маловажно-дали осигурява желания комфорт-това е безценно .
А иначе можем да си говорим за минимуми и максимуми , но в крайна сметка субективното усещане за уют надделява..
Поне така си мисля аз
Айде сега, баба ви все с ватметър пускала кюмбето или нафтовата.Не помня на нафтовата на етажа на баба да имаше ватметър, пък аз до 10 годишен там си живеех и маах от голямата тенджера варена царевица на зърна със захар, сварена на същата тази печка.
Еееех спомени, Еди! Ма нафтичката беше 8ст.
С дядо ми я купувахме по 4 ст. от нафтопункта на ул. "Фр. Рузвелт". Печките си имаха дозатори! Кви ватметри??
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Имам една за продаване супер ЮГ или нещо такова, може и бартер за дайсейкай-9....