Ами аз съм се приготвил А иначе има всякакви напитки и даже газ за всеки случай.
Тамън няма да са ви on/off машините. Какво се притеснявате?
Аз не се притеснявам.Само да не минат накои машини под определени температури в перманентен офф
А иначе докато има on и гореща струя -няма проблеми
Твоята машина тамън леко ще се развърти - да посмаже чарковете.
Ще видим... По-принцип меките зими са неблагоприятни за националните бюджети-по-малко акцизи влизат, така че малко повече студ няма да навреди никому
Тъкмо малко да си покажат потенциала. Миналата зима, сигурно 90% от времето под номинал са работили. За какво съм хвърлил толкова пари за "хиперинвертори". [emoji16]
Викате да удари едно -30 градуса за няколко дни и да преброим после оцелелите климатици. Малко повече студ може да има доста негативни ефекти върху националната икономика - особено нашата.
Новата играчка.
20181001_190152.jpg
Да пиша и аз в тази тема,от 01.10 има нови по-високи цени на климатиците на Дайкин,М.Електрик и Хитачи,Грии ще ги вдигнат Ноември а Фуджаците ще се разбере скоро кога.Средно с около 50лв.нагоре,мамицата им вносителка да .... пак крайният потребител ще го отнесе .
Очаквам на всички стоки цените да се покачат и то доста осезаемо , ама така е "Като се опъвахте за южен поток сега" ...
Треотата и те ли ще поскъпнат?
Картела при климатиците се отчете.
Видяха ,че дигат парното и газта и хайде и ние да вдигаме ,че хората ще слагат клими.
В Гърция и Италия такава спекула няма. Клиентите не са идиоти, могат да купуват отвсякъде. Монтажът с качествени материали излиза около 250 лева.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk