Колега сложи в подобна изба за същата цел едно Ариели от Метро за 500 кинта и е доволен.
Та не вярвам TSWF да не се справя.
Колега сложи в подобна изба за същата цел едно Ариели от Метро за 500 кинта и е доволен.
Та не вярвам TSWF да не се справя.
Ако може тези които сега си купуват TSWF да споделят параметрите на климатика, да не се окаже, че и той е олекнал с 2-3 килца и 100-150 грама фреон.
На тази цена според мен човек изначално би трябвало да се е примирил, че ще получи каквото дойде, без много претенции.
Не е олекнал...10.5кг вътрешно,външно- 28кг ( двоен топлообменник) , 800гр фреон. За цената е подарък...в пъти по-адекватен от доста по-скъпи клими.
Изпратено от моят 21081111RG с помощта на Tapatalk
Някой от Русе купувал ли си е Srar-Light климатик и кой му го е монтирал? Съответно при проблем с климатика как се процедира?
Едит: Пан сервиз в Русе го извършвали. Има го като опция в Емаг, но го видях след като пуснах мнението си. Някой ползвал ли им е услугите да изкаже мнение?
Този пост е редактиран от UnSpiroble; 24-07-23 в 22:43.
ACT-12WIFI дали ще дойде голям за помещение към 4х4м , че дъртия Хайер се споминал и трябва да реагирам бързо?
Този пост е редактиран от svetlio1; 25-07-23 в 13:14.
Моя е монтиран в подобно помещение. Мисля,че му е тамън.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Поръчах един сутринта, само да видим кой и кога ще го монтира...
Колеги TSWF има ли йонизатор.
И каква е тази функция photosensitivite.
Чета книжката,но не намирам нищо за нея.
Този пост е редактиран от koldan; 27-07-23 в 23:09.
1.Няма йонизатор.
2.Като намалее светлината в стаята и може да мине в слийп режим.
Мисля, че като намалее светлината само му загася дисплея на вътрешното тяло.
Да мога да потвърдя,станах към 2ч вечерта и дисплея му беше изгаснал,но и беше спрял и компресора,въртеше само вътрешния вентилатор.
Минимума му е 100-на вата ,хаха държи се като Дайкин.