По тихо е от TSWF ,но не е японски К2У.
Здравейте чудя се дали да взема 2 цепеници за 3 стай с Г образни коридори обща квадратура 50квадрата.
Въпросът е дали да взема 12ки или 9ки.
Климатиците ще се ползват само за Охлаждане.
Апартамент в София.
Над 35гр вдига минимума TSWF, а над 40гр отива на 500 вата![]()
Здравейте,
използвам 1 бр. Star-Light ACM-12FOWF.Беше ми свързан през приложението - NetHome Plus и го управлявах през телефона.Наложи се да ми се смени рутера ,съответно мрежата вкъщи и от тогава не мога да управлявам климатика.Опитах се да го добавя отново,но не ми излиза като намерено.Някои може ли да ми помогне.Благодаря предварително.
Ако си на А1, ще трябва да се обадиш на техният ИТ отдел да ти съдействат. Иначе твой рутер след техния оправя нещата.
Не си казал за какво помещение ти трябва, ама грабвай го. Все ще свърши работа. Даже тази седмица ще е на 770лв.
22-3 квадрата. В границите на описанието му. Благодаря ти че ми обърна внимание на цената. Аз го взех снощи на 900 и ако не беше споменал - нямаше да разбера. Днес cancel на поръчката и нова. Обичам емаг.![]()
Здравейте, след толкова прочетени суперлативи за модела ACT-12TSWF реших да го поръчам. Климатика ще бъде монтиран в изцяло подземно помещение винарна с размер около 15кв.м. с височина на тавана 2,2м. около 30 куб.м. Въпроса ми може да ви се стори малко странен, но мен ме интересува основно охлаждащата мощ на машината. Знам че е преоразмерен и не се интересувам да ли ще е On Off постоянно, както и разхода не е от значение. Интересува ме колко е най ниската температура която може да подържа реално климатика, както и коя е най ниската сойност която може да се избере от дистанционното. Целта ми е задържане за около 40 дни в годината от средата на септември до края на октомври на стабилни 16-17 градуса с цел извеждане на правилната ферментация на виното. Едва ли има някой който го е тествал в тези гранични стойности, но ще се радвам ако имате наблюдения. Бях се ориентирал към в пъти по скъпи машини, но прецених че за два месеца в годината не си заслужава такава инвестиция в едно хоби, каквото за мен е винопроизводството, а и отзивите за машината са повече от добри. Благодаря предварително на отзовалите се!
Най-ниската температура която може да му се зададе е 16гр. Но дали ще успее да се поддържа в това помещение..... щом е подземие едва ли има голяма амплитуда. Ако трябва да свали 4-5 гр , според мен ще стане. Мерил ли си колко градуса е сега в тия жеги?
В момента температурата е 19-20 градуса. Помещението е мазе с изцяло каменни стени в стара къща вкопано изцяло в земята, по добра изолация от това не мога да си представя. И аз мисля че няма да има проблем да свали и подържа 4-5 градуса надолу от почти постоянната температура на помещението. Има ли нещо по специално от към монтаж с което трябва да се съобразя, имайки предвид, че външното тяло ще е на 3-4 метра над вътрешното. Конденза ще бъде изведен на стълбите слизащи към мазата в пластмасов резервоар, към който ще монтирам някаква малка помпичка с автоматика която да се грижи за дрениране на съда. При тръбен път от около 5 метра ще се нуждая ли от някакви корекции по фреона? По книга го дават, че няма да е проблем, но ако трябва да добавя за да запазя мощтността ма машината нямам против.
има схема как се монтира когато външното тяло е по-високо от вътрешното прави се "маслен трап" след вътрешното тяло повече информация ще научиш като напишеш маслен трап на климатик