bobivg , Rechi e, вижда се на снимките.
Питах за модела за да разбера кубатурата, от любопитство.
Achovd поиграй си с клапата на TSWF , има много настройки и тази която виждам на снимката не е най-удачна. Остави датчика в ДУ за темп, този на климатика си е чудесен,просто се опознайте повечко. В 20кв го монтира (по спомен) тъй че или ауто на турбината или 2ра степен. Както казват и колеги този модел си поддържа мн точно заданието.
Поръчах един брой 09wifi. Ако са се появили някакви проблеми споделяйте,сега е момента [emoji846]
HiDefinition, Клапата я смених на позиция по подразбиране - духа право напред и по средата, защото видях, че настрани нещо не е ок, а климатика е монтиран в единия ъгъл на стаята. Датчика е оставен на дистанционно (I Feel) но след няколко часа индикацията на дистанционното изчезва и не знам дали "прехвърля" на датчика на климатика. Държа го на степен Mute и пак претопля, пробвал съм и на най-ниската степен и пак така става. Не знам как да се опознаем, ще изчакам да застуди и ще видя тогава поддържа ли точно температурата. На Ауто има навика да засилва турбината повече от необходимото. Иначе стаята не е голяма, даже няма 20кв.м., но тавана е висок и затова обема е 50 куб. м. , но пък къщата е студена и затова слагам една идея по-мощни климатици, понеже скоро изолация няма да има, отделно това е 2ри етаж и само той се отоплява, отгоре и отдолу - не. Тавана няма изолация също.
Щом отдолу няма отопление, имаш голяма разлика в температурите на пода, въздуха над него и при тавана.Затова и ти се струва, че претопля
По принцип е така, но при всички останали климатици това не се получава, така че тука проблема си е в TSWF. Иначе в момента няма как да го тествам, още вчера му дадох 20 градуса и той заспа и не се е събуждал, защото заради топлото време температурата в стаята е падала до 19.5, и смятам, че е нормално да не се събуди при това положение. Както казах чакам малко студ и ще видя тогава как вървят нещата. През деня слънцето като напече и вътре става приятно - има два двойни прозореца и една външна врата със стъкло. Някой знае ли деактивира ли се сама функцията I Feel и след колко време на този модел, както и може ли да се удължи това време?
Друг вариант е изваждане на датчика отвън и така да мери по-точно.
I feel работи 2 часа,пише го в книжката.
Изпратено от моят Redmi 5 с помощта на Tapatalk
Ако не бяха Пан тъпаците,с 300 да бях я махнал. Но тъй като са те,за сега задържам.
Ще сменям на майка ми цепеницата.
Е то не пречи да ползваш друга лицензирана фирма. Мен за Пловдив ми ги монтираха от Пан. Момчето работи добре и нямам забележки. Каквото съм му казал всичко направи.
Ще я държа под око как работи. Ако се представи подобаващо като за марката [emoji14] ,ще рискувам да строша малко нерви с монтажниците.
И това е вариант, а и ще може да помогнеш на хората, на които им трябват по-малки климатици за спални.
За спалня честно казано деветката не става.Като я сравнявам с другата ми цепеница е по-шумна.Нея съм я описал в темата за Nippon
Да споделя, че на вътрешното на EAWF доста му пукат пластмасите,като изстива след оф. В ревютата на Емаг пише, че не го прави, за разлика от модела без 3Д, но при мен е така, може би е до партида. За кухнята ми е все тая. Иначе е тих и духа топло, което е приятна изненада.
Чакам студено време за повече впечатления.